Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Salibandy

LASB kiinnitti nuorten maailmanmestarin – 15 pelaajasopimusta kasassa

LASBilla on koossa sopimukset puolustaja Miikka Pentikäisen sekä 14 muun pelaajan kanssa. Kuva: Sami Kuusivirta

Salibandyliigassa pelaava LASB on solminut vuoden mittaisen sopimuksen viime kaudella EräViikinkejä edustaneen Miska Mäkisen kanssa.

21-vuotias Mäkinen on pelannut Salibandyliigassa 68 ottelua ja kirjauttanut niissä 46 tehopistettä. EräViikinkien lisäksi Mäkinen on edustanut Salibandyliigassa Tapanilan Erää sekä Westend Indiansia. Mäkinen oli voittamassa nuorten maailmanmestaruutta vuonna 2015. Lisäksi hän on pelannut kaksi miesten maaottelua.

– Olimme kiinnostuneita Miskasta jo viime kesänä, mutta voimassa oleva sopimus EräViikinkien kanssa torppasi silloin jatkokeskustelut. Pallotaitava Mäkinen tuo meille lisää leveyttä ja laatua rosteriin, toiminnanjohtaja Mika Virtanen sanoo seuran verkkosivuilla.

Mäkinen sanoo tulevansa LASBiin hyvillä mielin.

– LASBissa on hyvä ja nuori joukkue, joka haluaa mennä pelillisesti eteenpäin ja koen sopivani porukkaan hyvin mukaan. LASB on juuri oikea paikka itselleni tällä hetkellä ja tunnen paljon pelaajia etukäteen. Tiedän, että joukkueessa on huikea yhteishenki. Näen että omat vahvuuteni auttavat LASBia ja samalla itseäni eteenpäin, kommentoi Mäkinen LASBin verkkosivuilla.

LASBilla on Mäkisen sopimuksen myötä yhteensä 15 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Sopimustilanne

LASB

Hyökkääjät: Roope Kainulainen (2019), Rasmus Kainulainen (2019), Tino Nivala (2020), Joonatan Surakka (2019), Tuure Ailio (2019+1), Joni Puolakka (2020+1), Perttu Koljonen (2020), Vili Näveri (2019), Eetu Leskinen (2019)

Puolustajat: Miikka Pentikäinen (2019), Henri Vilén (2019), Julius Lehto (2020+1), Lauri Palvaila (2019), Miska Mäkinen (2019)

Maalivahdit: Kaapo Kettunen (2019)

Erno Laisi
erno.laisi@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi