Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Pyeongchang 2018

"Pitää petrata, että tulos miellyttäisi" – Lari Lehtosen kropassa on hyvä meininki

Lari Lehtosen mukaan perjantaina on petrattava, että tulos olisi hyvä ja miellyttäisi. Avauskisasta jäi paljon hampaankoloon. Kuva: Jussi Nukari

Lari Lehtosen avausmatka olympialaduilla meni penkin alle, kun "maisema ei vaihtunut" perinteisen hiihtotavan 15 kilometrillä. Toinen puolikas vapaalla meni paljon paremmin ja lahtelainen odottaakin perjantaina hiihdettävää 15 kilometrin väliaikalähtökilpailua toiveikkaana.

– Lopputulos oli huono (33:s), mutta se "skeitti" oli kuitenkin perushyvä suoritus. Täytyy luottaa itseensä ja pitää perjantaina petrata, että tulos olisi hyvä ja miellyttäisi. Ei se kaukana ole, uskoi Lehtonen.

– Olen ihan odottavaisin mielin.

Yhdistelmäkilpailu hiihdettiin sunnuntaina ja Lehtosella on ollut hyvää aikaa palautua, koska hän ei osallistunut sprinttiin.

– Kisasta toipuminen sujui hyvin, se meni yllättävän vähän jäseniin. Johtui varmaan siitä, kun en perinteisellä saanut itsestäni kunnolla irti, hän arveli.

– Kropassa on hyvä meininki.

15 kilometriä hiihdetään samalla radalla kuin lauantaina, mutta nyt kahtena 7,5 kilometrin lenkkinä.

– Jos tuuli jatkuu, hyvistä peeseistä olisi apua, mutta katsotaan sitten. Ei sääoloja kannata miettiä etukäteen.

Lehtosen lisäksi miehistä hiihtävät perjantaina Matti Heikkinen, Perttu Hyvärinen ja olympia-avauksensa tekevä Anssi Pentsinen. Naisten joukkueessa torstain vapaan kympillä hiihtävät Krista Pärmäkoski, Kerttu Niskanen, Laura Mononen ja Pentsisen tavoin ensimmäiseen kilpailuunsa starttaava Riitta-Liisa Roponen.

Juha Hölttä
juha.holtta@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen