Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Paikallispörssi

Juniori-ikäiset veivät Lahti-Bowlingin mestaruudet

Nuorten EM-kultaa keväällä keilannut Jesse Ahokas oli ykkönen myös Lahti-Bowlingin mestaruuskisoissa. Kuva: Mirja Hussain

Juniori-ikäiset keilaajat näyttivät kokeneemmille mallia Lahti-Bowlingin mestaruuskilpailuissa viikonloppuna. Miesten kilpailun voitti Lahden Bayn Jesse Ahokas ja naisten kisan hänen seuratoverinsa Piitu Viianen.

Viiaselle, 15, voitto oli jo kolmas perättäinen. Ylivoimainen voittaja keräsi 1 485 pistettä ja jätti toiseksi tulleen Hannele Impolan 192 pisteen päähän.

– Ennen finaalia jännitti paljon, mutta olen paineen alla parhammillani. Peli alkoi kuitenkin sujaamaan heti alusta ja oli kiva heittää. Kisassa ainoana ongelmana oli paikkaaminen, mutta onneksi kaatoja tuli paljon, Viianen summasi.

Viitanen kuuluu junioreiden maajoukkueeseen.

– Tavoitteenani on päästä ensi keväänä Riiassa pelattaviin junioreiden EM-kilpailuihin. Tulevaisuudessa haluaisin päästä pelaamaan myös SM-liigaa.

Miesten kilpailussa käytiin tiukka taisto Ahokkaan perheen sisällä. Jesse Ahokas keilasi 1 345 pistettä ja oli kolmen pisteen verran isäänsä Jarmoa parempi.

Miesten B-C-D -kilpailussa voiton vei Valtti B.E.T.:n Hannu Jääskeläinen (1 234 pistettä) ennen GK:n Petri Uotista (1 188) ja Bayn Miska Viljasta (1 172).

Alkukilpailun yhteydessä ratkottiin myös joukkuemestaruudet. Sekä miehissä että naisissa voitot menivät Bayn kakkosjoukkueelle. Miesten voittajajoukkueen muodostivat Jesse Ahokas, Jarmo Ahokas, Harri Heikkilä ja Wiljami Hämäläinen. Naisten Bay 2 -joukkueeseen kuuluivat Krista Pöllänen, Pinja Pöllänen, Eliisa Hiltunen ja Tea Mattila.

Avustaja ESS
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi