Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Paikallispörssi

Jaakko Hänninen polki kolmanneksi etappiajossa Ranskassa

Jaakko Hänninen ajoi kaksi hyvää kisaa Ranskassa viikon sisään. Kuva: Mirja Hussain

Maantiepyöräilijä Jaakko Hänninen ajoi toisen vahvan kilpailunsa viikon sisään, kun hän ylsi kolmanneksi Tour de Chablais -etappiajossa Ranskassa. Hänninen oli viimeisellä etapilla kuuden ajajan irtiottoryhmän loppukirissä neljäs, ja voitto ratkaistiin tiukassa sekuntitaistelussa. Ykkössijan vei Ranskan Frédéric Brun.

- Tunteet ovat nyt kaksijakoiset. Olen tyytyväinen omaan ajamiseeni kahtena päivänä ja kolmanteen sijaan. Toisaalta vähän harmittaa, että voitto jäi niin lähelle. Tänään oli tietysti hyvää se, että pääsin taistelemaan voitosta, vaikka alussa tilanne näytti vähän hankalalta. Jalat olivat kaksi päivää oikein hyvät, Hänninen kuvaili tiedotteessa.

Kilpailu tiivistyi kahden etapin pituiseksi, koska perjantaille suunniteltu 6,8 kilometrin prologi jouduttiin keskeyttämään kovan myrskyn vuoksi. Lauantain avausetapilla hän oli yhdeksäs ajettuaan 153,6 kilometrin matkasta irtiotoissa yli 100 kilometriä.

Hänninen oli kisan lopputuloksissa alle 23-vuotiaiden sarjan paras.

Hänninen, 20, ajaa amatöörinä ranskalaisessa AC Bisontinen tallissa. Suomessa hän edustaa lahtelaistalli TWD-Länkeniä. Aiemmin tällä viikolla Hänninen ajoi osakilpailuvoiton Ranskan DN2-joukkueiden cupissa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X