Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Moottoriurheilu

Lahtelainen Eemeli Lahti kaasutteli kahdeksanneksi Doningtonissa

Eemeli Lahden (22) kauden ainoa palkintopallisijoitus brittisarjassa on tullut pienemmässä supersport-luokassa. Kuva: Jon Jessopp

Ratamoottoripyöräilijä Eemeli Lahti ei onnistunut nousemaan palkintopallille Britannian Superstock 1000 -sarjan osakilpailussa Donington Parkissa. Lahtelainen ajoi parhaimmillaan viidentenä kärkiporukassa, mutta menetti asemansa, kun joutui väistämään edellään kaatunutta Taylor Mackenzietä.

– Tein väistöliikkeen, ajauduin ulos radalta ja pyöräkin sammui. Tipuin varmaan kymmenen sijaa. Onni onnettomuudessa oli, ettei ajettu niin ikään väistämään joutuneen Lee Jacksonin kanssa Mackenzien päälle eikä kenellekään käynyt kuinkaan, Lahti kertoi.

Maalissa hän oli kahdeksas.

– Talli oli tyytyväinen ajoon, mutta kovasti harmittaa, kun kauden avauspodium jäi ottamatta. Kolmanneksi ajoi eteläafrikkalainen (Jordan Weaving), joka ei ole aikaisemmissa kisoissa pysynyt mun vauhdissa ja oli nytkin reilusti selän takana.

Kauden viimeinen kisaviikonloppu ajetaan Brands Hatchissa 18.–20. lokakuuta. Lahti jatkaa sarjan kokonaispisteissä yhdeksäntenä.

Janne Urpunen
janne.urpunen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi