Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Moottoriurheilu
Esa
Rauhanlaakso
esa.rauhanlaakso@ess.fi

Ei vielä päätä pensaaseen – yksi takana, kaksikymmentä edessä

Näin taas. Sebastian Vettel nousi voittajaksi ja Kimi Räikkösen kohtalo oli tyytyä taustalla kolmanteen sijaan. Kuva: Saeed Khan

Suomalaisittain voi todeta, että onneksi formula ykkösten avauskisa on vain yksi kilpailu muiden joukossa ja kaksikymmentä on vielä edessä.

Paljon positiivista muisteltavaa ei Melbournesta jäänyt. Kimi Räikkösen vauhti on ehdottomasti hyvä asia, mutta onnen tynkääkään ei Räikkösellä tunnu kisoissa olevan. Ferrarin taktiikasta voi kukin päätellä mitä haluaa, mutta virtuaaliseen turva-autoon ei italialaistallilla ollut osuutta eikä arpaa. Siinä vaiheessa viimeistään rouva fortuna pyllisti Räikköselle.

Valtteri Bottaksen kannalta avauskilpailu ei oikeastaan olisi voinut juuri huonommin mennä. Raju ulosajo aika-ajoissa tuhosi mahdollisuudet ja moottoriongelmat kilpailussa alleviivasivat vaikeaa viikonloppua.

Hyvää on, että Bottas ei tunnetusti panikoi. Ehkä jossain syvällä sisällä myllersi, mutta nastolalainen säilytti rauhallisuutensa ja siirsi katseet seuraavaan kisaan. Niin pitääkin. Fakta kuitenkin on, että alkukaudesta pitää tehdä tulosta ja haastaa tosissaan tallikaverin vauhti.

Esa Rauhanlaakso
esa.rauhanlaakso@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi