Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Moottoriurheilu

Jatkosopimuksen tehneen Bottaksen nälkä ei ole tyydyttynyt - "Uskon, että vain taivas on rajana"

Menestyksekäs kausi Mercedeksen ratissa poiki Valtteri Bottakselle yksivuotisen jatkosopimuksen tallin kanssa. Bottas on saanut alleen huippuauton, mutta silläkään pärjääminen ei ole itsestäänselvyys.

Mercedeksen tallipomo Toto Wolff huomauttaa, että kauden lähtökohta oli Bottakselle valtava haaste. Vuoteen on mahtunut Wolffin mukaan huippuja ja heikkoja hetkiä - enemmän huippuja, kuten osakilpailuvoitot Venäjällä ja Itävallassa.

- Valtteri liittyi tiimiin yhdennellätoista hetkellä ja sai parikseen lajin parhaan kilpa-ajajan. Kun tämän ottaa huomioon, hänen tuloksensa ovat olleet mahdollisesti entistäkin vaikuttavampia.

- Bonuksena olemme saaneet sen kunnioituksen ja urheiluhenkisyyden, joka ajajiemme välille on kehittynyt. Valtterin ja Lewisin kemiat toimivat ja yhteistyö pelaa. Sitä me tarvitsemme taistelussa kilpailijoitamme vastaan.

Myös Bottas kehuu hänen ja Hamiltonin välistä yhteishenkeä. Tallissa vallitseva mentaliteetti, sitoutuminen ja joukkuehenki ovat tehneet häneen syvän vaikutuksen.

- Talli teki rohkean valinnan palkatessaan minut täksi kaudeksi ja luottaessaan taitoihini. Jatkosopimus osoittaa, että olen ansainnut tuon luottamuksen, Bottas huomauttaa.

- Yhdessä me vahvistumme päivä päivältä. Kunhan jatkan töiden paiskimista, uskon, että vain taivas on rajana.

Bottas painottaa, että kova työ jatkuu niin radalla kuin sen ulkopuolella, jotta hän voi osoittaa myös jatkosopimuksensa olleen tallilta oikea päätös.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X