Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

Jerry Evans jr jättää Lahti Basketballin, korvaaja löytyi nopeasti

LaBan alkukauden paras pistemies Jerry Evans jr jättää seuran. Hän pelasi 16 ottelua, joissa teki 19,7 pistettä ja repi 7,5 levypalloa per peli. Kuva: Sami Lettojärvi

Lahti Basketballin miehistössä amerikkalaispelaaja vaihtuu toiseen. Seuraa alkukauden edustaneen Jerry Evans juniorin sopimus on purettu, ja hänen tilalleen LaBa on hankkinut korvaajaksi Logan McLanen.

Tiedotteen mukaan seura ja Evans jr purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Vielä lauantaina Evans jr oli ollut avainhahmo Korihait-vierasvoitossa, jossa hän rohmusi peräti 33 pistettä.

– Jerryn ilmoitus halustaan jättää joukkue tuli täysin yllättäen. Ketään emme väkisin halua pitää täällä ja siinä vaiheessa on parempi päästää pelaaja pois, LaBan päävalmentaja Petri Velling kertoo tiedotteessa.

– Korvaaja löytyi onneksi nopeasti ja läheltä. Logan tuo meille fyysisyyttä lisää. Hyvänä heittäjänä hän levittää kenttää ja hän on hyvä liikkumaan pallottomana pelaajana, hän jatkaa.

McLane, 24, on pelannut alkukauden Liettuan pääsarjan Dzukijassa. Kausi oli hänelle ammattilaisuran toinen. Viime kaudella 206-senttinen laituri pelasi Unkarissa, missä hänelle kirjattiin ottelukeskiarvoiksi 13,5 pistettä ja 7,4 levypalloa. McLane saapuu Lahteen jo maanantaina.

Lue myös: LaBan seitsemän pelin pituinen korpivaellus päättyi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi