Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

Lahti Basketball vahvistuu uudella amerikkalaispelaajalla

Lahti Basketball on tehnyt sopimuksen amerikkalaispelaaja Devante Wallacen kanssa. Sopimus kattaa tulevan kauden ja sisältää koeajan.

Wallace, 27, on 196 senttiä pitkä heittävä takamies. Hän pelasi viime kaudella Tshekin liigassa, jossa hän kerrytti 13,2 pisteen ottelukeskiarvon. Uransa parhaalla kaudella 2016–17 hän kirjautti Puolan liigassa itselleen 16,7 pistettä ottelua kohti. Wallace on pelannut myös Itävallan ja Unkarin liigoissa.

– Devante kokenut 2-paikan pelaaja, joka tuo rutkasti heittovoimaa lisää meidän takakentällemme ja samalla myös pallollista osaamista, LaBan päävalmentaja Petri Velling kertoo tiedotteessa.

Wallace saapuu Suomeen myöhään maanantaina. LaBalla oli tarve uudelle vahvistukselle, koska joukkueeseen elokuussa hankittu Tre Bowman joutui palaaman kotimaahansa perhepiirissä tapahtuneen sairastumisen vuoksi. Bowman ehti olla LaBan mukana vain muutamia päiviä ennen kuin sopimus purettiin.

Lahti Basketball tiedotti myös pitävänsä avoimet harjoitukset kotihallissaan Lahti Energia -areenassa tiistaina 24. syyskuuta. Yleisöllä on silloin mahdollisuus tavata LaBan pelaajia ja seurata Korisliiga-kauteen valmistautuvan joukkueen harjoituksia. Tilaisuus alkaa kello 18.30.

Lue myös: Tuhannen palan palapeli on paperia korisjoukkueen kokoamiseen verrattuna – näin syntyy LaBan ensi kauden liigajoukkue
 
Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi