Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

Lahti Basketballin palapeli täydentyi lopulliseen muotoonsa

Tre Bowman, Courtney Stockard, Desmond Hurbert ja Jarred Jones muodostavat Lahti Basketballin jenkkinelikon. Kuva: Arkisto/ Sirpa Repo

Seurahistoriansa ensimmäiseen Korisliiga-kauteen valmistautuva Lahti Basketball on solminut pelaajasopimuksen 27-vuotiaan Tre Bowmanin kanssa. LaBa tiedotti asiasta verkkosivuillaan. 196-senttisen Bowmanin sopimukseen sisältyy koeaika.

Takamiehen ja laiturin paikoilla viihtyvällä yhdysvaltalaispelaajalla kokemusta niin Liettuan pääsarjasta kuin Saksan, Englannin, Espanjan ja Libanonin sarjoista.

– Tre tuo meille kokoa ja monipuolisuutta takakentälle. Hän osaa monipuolisesti luoda sekä itselleen että muille korintekopaikkoja. Hänen viime kautensa meni piloille agenttisotkujen vuoksi ja hän pelasi vain yhden pelin. Takana on kuitenkin hyvät kaudet Liettuan pääsarjassa ja Englannissa. Niiden pohjalta tiedämme, että saamme laadukkaan pelaajan, joka tulee auttamaan meitä, kommentoi LaBan päävalmentaja Petri Velling palapelinsä viimeistä palasta.

Bowman saapuu Lahteen ensi viikon perjantaina ja on joukkueen mukana ensimmäisen kerran maanantaina 2. syyskuuta.

Bowmanin lisäksi Lahti Basketballilla on sopimukset Courtney Stockardin, Desmond Hubertin, Jarred Jonesin, Tuomas Hirvosen, Vesa Mäkäläisen, Ali Aholan, Sami Ikävalkon, Otto Aallon, Roi Bymanin, Eemeli Lampenin, Luukas Vaaran ja Eemi Luukkosen kanssa.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi