Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

Lahti Basketball hankki yliopistoparketilla loistaneen jenkkilaiturin

Lahti Basketball on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen laitahyökkääjä Courtney Stockardin, 24, kanssa. Lahtelaisseura uutisoi asiasta verkkosivuillaan maanantaina. Syyskuun alussa Lahteen saapuvan laiturin sopimukseen sisältyy koeaika.

Viime kesänä Yhdysvaltojen St. Bonaventuren yliopistosta valmistunut 196-senttinen Stockard aloittaa ammattilaisuransa Lahdesta.

Päättyneellä yliopistokaudella monipuolinen amerikkalaislaituri teki keskimäärin 15,3 pistettä, otti 5,3 levypalloa ja jakoi 3,6 syöttöä ottelua kohti. Stockardin kahden pisteen heitot upposivat 41 prosentin, kolmoset 30 prosentin ja vapaaheitot 75 prosentin tarkkuudella.

Yliopistokoriksen pudotuspeleissä hän oli kentän tähti, kun St. Bonaventure pudotti legendaarisen UCLA:n jatkosta. Stockard upotti ratkaisupelissä 26 pistettä.

– Courtney pelasi vahvan seniorikauden St. Bonaventuressa ja oli otteillaan mukana johdattamassa joukkueensa yliopistojen lopputurnaukseen. Laiturin paikalla viihtyvä Courtney parhaimmillaan avoimella kentällä, mutta taitaa mainiosti myös puolen kentän pelaamisen. Hän tuo meille lisää levypallopallovoimaa ja pystyy puolustamaan montaa eri pelipaikkaa, kommentoi LaBan päävalmentaja Petri Velling lahtelaisseuran verkkosivuilla.

Stockardin lisäksi Lahti Basketballilla on tällä hetkellä sopimukset Jarred Jonesin, Desmond Hubertin, Vesa Mäkäläisen, Tuomas Hirvosen, Arttu Saarijärven, Ali Aholan, Sami Ikävalkon, Otto Aallon, Roi Bymanin, Eemeli Lampenin, Eemi Luukkosen ja Luukas Vaaran kanssa.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi