Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

"Saadaan kokemusta ja heittovoimaa takakentälle" – Sami Ikävalko jatkaa Lahti Basketballissa

Miesten Korisliigaan noussut Lahti Basketball on solminut vuoden mittaisen sopimuksen jo kolme kautta Lahdessa pelanneen Sami Ikävalkon, 29, kanssa.

Ikävalko oli yksi nousuun päättyneen viime kauden luottopelaajista. Hän upotti ottelua kohden keskimäärin 13.9 pistettä, antoi 4.6 syöttöä ja nappasi vielä 2.1 levypalloa.

KTP:n kasvatilla on vyöllään 241 Korisliigamatsia KTP:n, Vilppaan, Korihaiden ja Fokopon riveissä. Parhaalla kaudella Korisliigassa ( 2012–2013 ) Ikävalko nakutti kelpo tilastot: 13.7 pistettä, 3.3 syöttöä ja 3.3 levypalloa.

– Samin jatko on meille hyvä asia. Saadaan kokemusta ja heittovoimaa takakentälle lisää. Samin myötä saadaan myös laajuutta takakentälle ja erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseen, kommentoi LaBan päävalmentaja Petri Velling luottopelaajansa tuoretta sopimusta seuran verkkosivuilla.

Lahti Basketballilla on sopimukset Tuomas Hirvosen, Arttu Saarijärven, Vesa Mäkäläisen, Ali Aholan, Sami Ikävalkon, Jarred Jonesin, Desmond Hubertin, Roi Bymanin, Otto Aallon ja Eemeli Lampenin kanssa.

Joukkue etsii vielä kahta amerikkalaisvahvistusta.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi