Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

Lahti Basketball hankki 207-senttisen yhdysvaltalaissentterin

Lahti Basketball ja Desmond Hubert, 27, ovat solmineet ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on kuukauden mittainen koeaika.

Hubert pelasi viime kaudella Ruotsin liigassa Köping Starsin riveissä. Maineikkaan North Carolina yliopiston kasvatti Hubert aloittaa Lahdessa kolmannen kautensa ammattilaisena. Ensimmäisen ammattilaiskautensa 207-senttinen amerikkalainen pelasi Kanadassa.

Hubert pelasi viime kaudella Köpingissä 33 ottelua, joissa hän säkitti keskimäärin kymmenen pistettä ja napsi seitsemän levypalloa. Kahden pisteen heitot upposivat 65 prosentin tarkkuudella. Vastustajan heiton sentteri torjui keskimäärin 1,6 kertaa ottelua kohden.

– Desmond on urheilullinen pelaaja, joka tuo meille rutkasti levypallovoimaa lisää molempiin kenttäpäätyihin. Urheilullisuutensa ansiosta hän tuo meille erilaisia vaihtoehtoja niin hyökkäys- kuin puolustuspäähän. Uskoisin myös, että tulemme näkemään ilmavia suorituksia ensi kaudella Lahti Energia -areenalla Hubertin ollessa kentällä, kommentoi LaBan päävalmentaja Petri Velling lahtelaisseuran verkkosivuilla.

Hubertin lisäksi Lahti Basketballilla on tällä hetkellä pelaajasopimukset Vesa Mäkäläisen, Tuomas Hirvosen, Ali Aholan, Arttu Saarijärven, Otto Aallon, Roi Bymanin, Eemeli Lampenin ja Jarred Jonesin kanssa.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi