Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

LaBan liigaryhmä rakentuu – Ali Aholalle kahden vuoden jatkosopimus

Lahti Basketballin Ali Ahola on ottanut urallaan harppauksia joka vuosi, ja ensi vuonna on aika päästä pelaamaan Korisliigaa. Kuvassa vastustajana Bisonsin Mikko Jämsä. Kuva: Katja Luoma

Takamies Ali Ahola jatkaa Lahti Basketballin miehistössä kaksivuotisella sopimuksella. Ahola kuului päättyneellä kaudella LaBan mestarijoukkueeseen 1A-divisioonassa, ja hänelle tilastoitiin 31 ottelussa keskiarvot 10,6 pistettä, 4,4 levypalloa ja 3,3 syöttöä.

Ahola, 24, on pelannut LaBassa kaudesta 2015–16 lähtien ja kasvattanut rooliaan vaihe vaiheelta. Toiminnanjohtaja Roope Suonion mukaan Aholan kehitys "konkretisoi koko seuran kasvutarinan".

– Hän on ottanut isoja harppauksia jokaisella kaudella, ja nyt Alilla on mahdollisuus näyttää osaamistaan Korisliigassa. On edelleen ilo huomata, että kova työ palkitaan aina. Olen todella iloinen Alin puolesta, Suonio sanoo tiedotteessa.

Myös Ahola sanoo olevansa sopimukseen tyytyväinen.

– Vihdoin mahdollisuus pelata Korisliigaa, ja vielä kotikaupungissa sekä hyvin toimivassa organisaatiossa. Ei ollut kovin vaikea päätös, kun sopimusta tarjottiin, hän kertoo.

LaBalla on ensi kaudeksi liigasopimukset Aholan, Vesa Mäkäläisen, Roi Bymanin ja Eemeli Lampenin sekä päävalmentaja Petri Vellingin kanssa.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi