Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

Koripalloliiton toimitusjohtaja ja Lahden Namikan entinen valmentaja suitsutti LaBan menoa: "Tämä oli täysin Korisliigan tasoinen tapahtuma"

Suomen Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaaran mukaan Lahti Basketball kuuluu Korisliigaan. Suitsutusta saa erityisesti LaBan nuori ja idearikas seurajohto.

Suomen Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaaran mukaan LaBan ja Loimaan Bisonsin välisessä ottelussa oli hieno tunnelma. Pallosta kamppailemassa Loimaan Marcus White ja LaBan kapteeni Vesa Mäkäläinen. Kuva: Mirja Hussain

Suomen Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara ja puheenjohtaja Antti Zitting katselivat huuli pyöreinä 1A-divisioonan kolmatta finaalia loppuunmyydyssä Lahti Energi -areenassa. Tunnelmaltaan mainiossa kamppailussa riitti tapahtumia.

Lahden Namikaa aikanaan valmentanut Tammivaara oli vakuuttunut näkemästään. 

- Tämä oli täysin Korisliigan tasoinen tapahtuma. Voisi jopa sanoa, että aika paljon parempikin. Hieno fiilis. Jos vielä ajattelee, että hallin toinen katsomo oli kiinni. Mikä tunnelma olisikaan ollut, jos se olisi ollut vielä auki ja tulijoita olisi riittänyt. Sehän olisi ollut jo lähellä kansainvälistä meininkiä, Tammivaara hehkutti.

LaBan seurajohdolle hän antoi puhtaat paperit. 

- Siellä on nuoria ja idearikkaita kavereita tekemässä hommia. Juuri sellaista uutta verta, jota seuroissa pitäisi olla enemmänkin. Ja mikä hienointa, heillä on myös järki päässä.

Lue myös: LaBan kapteeni Vesa Mäkäläinen korosti joukkueen yhtenäisyyttä: "Illan tapahtumat menevät muistoissani korkealle"
 

Kommentillaan Tammivaara viittasi siihen, että toukokuun loppuun mennessä pitäisi läpäistä Korisliigan lisenssihakemus. Liitto ottaisi LaBan tapaisen organisaation kirkuen vastaan pääsarjatasolle. 

- Kyllä Lahti kuuluu heittämällä liigaan. Mutta se virallinen projekti pitää läpäistä. Asioiden täytyy olla kunnossa. Hyvinvoivat ja terveet seurat ovat tervetulleita Korisliigaan.

LaBa ja Bisons tarjosivat pelillisesti kelpo viihdettä. Tammivaaran mukaan LaBa olisi jo nyt melkein valmis seuraavalle sarjatasolle. 

- Vahva runko on jo olemassa. Sen päälle pystyy helposti kokoamaan kilpailukykyisen ryhmän. Nytkin nähtiin mielestäni ihan liigatason korista. Pelaajat tarjoilivat yleisölle kosolti nähtävää ja huippusuorituksia. Tämä tapahtuma oli mitä mainiointa markkinointia suomikorikselle. Tätä soisi näkevän lisää, Tammivaara korosti.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi