Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

LaBan Sami Ikävalko rakastaa koripalloa yli kaiken, ja se näkyi myös parketilla

LaBan Sami Ikävalkon tulevaisuus on vielä auki. Kuva: Mirja Hussain

Yksi kolmannen finaalin lahtelaishahmoista oli takamies Sami Ikävalko. Kokenut pelintekijä oli läpi finaalisarjan väkevällä pelipäällä.

Kun loppusummeri raikasi, Ikävalkon riemulla ei ollut rajaa. 

- Se tunne, kun teet jonkin asian vuoksi valtavan määrän duunia ja lopulta saavutat sen, niin ei sitä fiilistä pysty sanoin kuvailemaan. Oikeastaan en tiedä mitään parempaa tunnetta kuin se. Tämä on ihan mahtavaa, Ikävalko hehkutti täyden kotiyleisön pauhatessa taustalla.

Kolmas finaali oli varmasti yleisön mieleen. Molemmat joukkueet pyrkivät juoksemaan kenttää. Vauhtia parketilla nähtiinkin. 

- Silloin kun olet ratkaisun paikassa, niin se on yleensä vaikea paikka. Sitä se oli myös nyt. Pitää nostaa hattua Bisonsille ja sen valmentaja Arttu Mannelinille. Vastustaja oli selvästi muuttanut pelaamistaan. Siitä pitää antaa täydet propsit Artulle ja muulle valmennusporukalle. Bisons piti meitä ahtaalla.

Lue myös: LaBan kapteeni Vesa Mäkäläinen korosti joukkueen yhtenäisyyttä: "Illan tapahtumat menevät muistoissani korkealle"
 

Ikävalko nautti silminnähden koriksen pelaamisesta. Viime kausi oli hänellekin aika takkuisa. Nyt lievästä kankeudesta ei ollut tietoakaan.

- Meillä oli tiivis ja yhtenäinen nippu. Joukkueessa oli hyviä pelaajia, mutta myös erinomaisen hyviä ihmisiä. Olimme toinen toistemme tukena jokainen hetki. Sanoisin, että jenginä hoidimme pojan kotiin.

Ikävalko ei lähtenyt kesken mestaruusjuhlien spekuloimaan jatkokuvioillaan. 

- Rakastan korista yli kaiken. Se, että missä ja miten tulen pelaamaan, on auki. Täytyy ensiksi ottaa muutama neuvoa antava, Ikävalko naurahti.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi