Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

Lahti Basketball sopimukseen 201-senttisen Jarred Jonesin kanssa

Lahti Basketball on tehnyt vuoden sopimuksen yhdysvaltalaisen Jarred Jonesin, 24, kanssa. Sopimukseen sisältyy koeaika.

Jones on 201-senttinen Loyolan yliopiston kasvatti, joka vietti viime kaudella ensimmäisen ammattilaisvuotensa Saksassa Citybasket Recklinghausen riveissä. Saksassa Jones tehtaili tilastot 20,9 pistettä, 7,7 levypalloa, 2,7 riistoa ja 2,4 syöttöä.

Loyolan yliopistossa Jones kuului kahtena viimeisenä kautenaan joukkueen runkopelaajiin. Viimeisellä kaudella tilastoriviä komistivat 14,8 pistettä, 6,5 levypalloa, 1,9 syöttöä, 1,3 riistoa ja 1,1 blokkia.

LaBan päävalmentaja Petri Velling uskoo pelaajan tuovan monipuolisuutta etukentälle ja pystyvän tarvittaessa pelaamaan kolmospaikalla.

– Saimme hänestä hyvän referenssin Lahdessakin pelanneelta Ryan Ayersiltä. Viime syksy meni Jarredilta pipariksi, kun hän ei meinannut löytää pelipaikkaa, mutta vaihdettuaan agenttia hän löysi itsensä Saksasta kevätkaudella. Hän on joukkuepelaaja ennen kaikkea, jolle omat tilastot ei ole kaikki kaikessa, Petri Velling kommentoi seuran verkkosivuilla.

Jones saapuu Lahteen syyskuun alussa.

Lahti Basketballin joukkue on nyt kasassa. Sopimuspelaajia ovat Jarred Jones, Ilkka Vuori, Vesa Mäkäläinen, Sami Ikävalko, Ali Ahola, Otto Aalto, Eemeli Lampen, Hannes Koskinen ja Roi Byman.

Joukkueessa jatkaa myös Toni Soininen. Lahti Basketball junioreista edustusjoukkueeseen nousevat Eemi Luukkonen ja Luukas Vaara. Karli Kursan tilanne on vielä auki.

Suvi Lempinen
suvi.lempinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi