Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

Lahti Basketball hukkasi liikaa palloja - tuloksena kitkerä tappio Kaarinassa

Vierastappio harmitti LaBa-luotsi Mike Opplandia kovasti. Kuva: Katja Luoma

Sarjakolmonen Ura Basket aiheutti Lahti Basketballille todella ikävän tappion A-divisioonan vieraskamppailussa perjantaina.

Erittäin tasainen ottelu ratkesi vasta päätösminuutilla. LaBan jenkkilaituri Devin Martin pääsi yrittämään viimeisen sekunnin voittoheittoa, mutta se epäonnistui. LaBa ei muutenkaan ollut ratkaisuhetkillä terävimmillään. Kolmen viimeisen hyökkäyksen saldo oli ohiheitto, menetys ja ohiheitto. Kun samaan aikaan Ura upotti muutaman kovan kolmosen, jäivät tärkeät sarjapisteet Kaarinaan lukemin 79-77.

- Tämä oli tosi harmittava tappio meille. Molemmat joukkueet taistelivat ja raatoivat alusta loppuun. Matsi olisi aivan hyvin voinut kääntyä myös meille, LaBan päävalmentaja Mike Oppland sanoi.

Lahtelaisvieraat pelasivat riittävän hyvin voittaakseen, mutta yksi osa-alue tökki pahasti. LaBa hukkasi liikaa palloja. Se harmitti Opplandia.

- Toteutimme kaikilta muilta osin pelisuunnitelmaamme hienosti. Menetykset söivät liikaa. Hyökkäyspään ajoittainen heikko pallonliike satutti myös. Silloin kun pääsimme juoksemaan hyökkäyskorille, saimme vapaita ja hyviä heittoja. Sitten kun emme tässä onnistuneet, olimme vaikeuksissa. Kaikki kunnia Uralle. Se on vaarallinen ja hyvä joukkue, Oppland antoi tunnustusta vastustajalle.

LaBan tehomies oli jälleen kerran Henry Pwono (27/12). Myös Devin Martin ylsi kaksinumeroiseen pistemäärään (14), mutta jenkkipelaajan sihti oli pahasti kateissa. 17 heitosta upposi ainoastaan viisi.

Eerikki Lyytikäinen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X