Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

SBG:n taistelu ei riittänyt: "Nyt on vaikea jakso menossa"

SB-Girlsin naiset jatkoivat kamppailuaan koripallon 1. divisioonassa sunnuntaina. Joulutauon jälkeinen aika alkoi kirvelevällä vierastappiolla.

Keskikastissa operoiva Ringside löi sarjajumbon pistein 69-62. SBG on yhdessä Helsingin Namikan kanssa sarjan hännillä. Eroa seuraaviin joukkueisiin Katajaan ja Honkaan ei ole kuitenkaan kuin neljä pistettä.

SBG:llä oli jälleen kerran kaikki avaimet napata voitto, mutta helpot virheet ja turhat nukahdukset maksoivat liikaa. Se kismitti joukkueen luotsia Anu Rajaniemeä.

- Tuhlasimme lähes kaikki avonaiset heittopaikat. Meidän on pakko saada menetysmäärää hinattua alaspäin. Nytkin hukkasimme pallon 26 kertaa - ja niistä vielä valtaosa oli helppoja hasseja. Nyt on vaikea jakso menossa. Meidän täytyy päästä jatkossa harjoittelemaan enemmän yhdessä. Se on prioriteetti yksi, Rajaniemi korosti.Elli Salovaara (17/2/2 syöttöä) ja Karoliina Kerilahti (18/7) olivat tehokkaimmat pelaajat. Kummankin iltapuhdetta himmensivät lukuisat menetykset ja helpohkot ohiheitot.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi