Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

LaBa taipui niukasti Kouvoille - Jordan Jacks oli hirmuisessa vedossa

LaBan kapteeni Sami Ikävalko arvioi, että joukkue pelasi harjoituskauden parhaan pelinsä, vaikka liigaryhmä Kouvot olikin parempi. Kuva: Sami Kuusivirta

Lahti Basketball pelasi harjoituskauden parhaan ottelunsa Kouvolassa keskiviikkona. Voittoon asti esitys ei kuitenkaan aivan kantanut, sillä Korisliigassa operoiva Kouvot nousi vasta päätösneljänneksellä 91-82-voittoon.

Kolmen jakson jälkeen LaBa johti vielä 65-58. Kouvojen lopun rynnistys oli vielä lahtelaisille liikaa.

- Tämä oli kokonaisuudessaan meidän paras ja ehjin pelimme tähän mennessä. Parketilla näkyi paljon hyviä juttuja, Lahti Basketballin kapteena Sami Ikävalko korosti.

Ikävalkon mainitsemia hyviä juttuja olivat muun muassa hyökkäyspään tehot, pallonliike sekä tietyin ajoin hyvin toiminut puolustuspeli.

- Pystyimme tekemään hyvään tahtiin koreja. Sitä helpotti hirveästi se, että pelasimme epäitsekkäästi. Annoimme paljon niin sanottuja ekstrasyöttöjä, jolloin joukkuekaveri pääsi heittämään vastapalloon ja hyvästä rytmistä. Puolustuksessa parasta oli se, että kovan työmäärän jälkeen saimme puristettua vastustajan huonoon ratkaisuun. Niiden jälkeen pääsimme juoksemaan. Teimme Kouvoja vastaan aika paljon helppoja koreja, Ikävalko sanoi.

LaBan hyvän suorituksen arvoa nostaa se, että Kouvot oli liikenteessä lähes paraatimiehistöllään.

- Ei meidän sarjassamme oli yhtään niin kovaa joukkuetta kuin Kouvot. Pystymme pelaamaan parhaimmillaan todella hyvää koripalloa. Nyt kyse on vain siitä, että tasomme säilyy samanlaisena.

LaBan tehokkaimmat pelaajat olivat Jordan Jacks (23/14), Henry Pwono (24) sekä muun muassa kolme kolmosta upottanut Robert Bärlund (13).

- Etenkin Jacks oli hurjassa vireessä. Hän oli tärkeässä roolissa. Jacks haastoi hyvin Kouvojen puolustusta ja meni röyhkeästi korille, Ikävalko sanoi.

Eerikki Lyytikäinen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X