Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

Kolumni: Makkarassa ja pullassa ei ole mitään vikaa, mutta ei niillä hallia täytetä

Antti Pohja

Pelasin lapsena Namikassa koripalloa viitisen vuotta. Isoveljen kanssa lähdettiin katsomaan, että mikäs se tämmöinen laji on. Lotilan koulun liikuntasalissa, myrkynvihreällä muovimatolla se kaikki alkoi joskus 80-luvun puolivälin aikoihin. Puolapuuviidakon ympäröimänä opettelimme yhden käden hyppyheittoja ja puolustusasentoa. Omien treenien lisäksi me juniorit kävimme ykkösjoukkueen peleissä Urheilutalolla aina vain kun ehdimme. Pelipäivät olivat koko perheellä tarkasti tiedossa.

Se oli sitä aikaa se. Nykyään en käy pahemmin peleissä, vaikka olisin hyvin potentiaalista katsojakuntaa. Suurin syy siihen on se, etten tiedä, milloin pelataan. Seuraan urheilua, mutta turhan usein luen seuraavan päivän lehdestä, että Namikalla oli peli. Ohi meni, taas. Eli tiedotus ei toimi. Ja jos meitä potentiaalisia ei saada peleihin, miten saadaan ne, jotka eivät ole ikinä pelanneet eivätkä omaa peleissä käymisen kulttuuria? He kuitenkin miettivät viihteellistä tekemistä vapaa-ajalleen.

* * *

Suomalaisessa urheilussa luotetaan edelleen liian vahvasti siihen, että toimiihan tämä ottelutapahtuma näin, kun on toiminut aina näin. Että ihmiset eivät vain ymmärrä tätä meidän rakkaan lajin hienoutta. Ehkä ei, mutta ei se ihmisten vika ole. Makkara ja pulla, arpajaiset ja silleen. Ei niissä mitään vikaa ole, mutta ne eivät keskimäärin enää riitä useamman tuhannen katsojan lukuihin. Urheilu ja lajin hienous tuo katsomoon vain ne muutama sata kovinta fania. Niillä katsojaluvuilla ei pyöritetä ammattilaisseuraa. Suurin osa ihmisistä voisi kuitenkin tulla peliin aivan muista syistä, kuten tapaamaan ystäviään ja puolituttujaan, viihdyttävään tapahtumaan.

Namika Lahden väistyvä varapuheenjohtaja Risto Virtanen mainitsi aiemmin tällä viikolla, että Namika tarvitsee mainostoimiston avukseen, jotta laji, seura ja ottelutapahtuma saadaan kiinnostavammaksi. No niin tarvitsee, enemmänkin. Saadakseen tuotteensa eli ottelutapahtuman oheistuotteineen myydyksi urheiluseura tarvitsee toimintastrategian, jota ammattitaitoisella tapahtumajärjestämisellä, myynnillä, markkinoinnilla ja viestinnällä toteutetaan ja tuetaan.

* * *

Niin ne menestyvät yritykset toimivat. Ja vaikka seura olisi kuinka rekisteröity yhdistys hyvänsä, on sen menestyäkseen toimittava yritysmaailman säännöin. Jos urheiluseura haluaa kilpailla ihmisten niukasta vapaa-ajasta kaikkien muiden vaihtoehtojen seassa, ottelutapahtuma on tuotava lähelle ja täyteläiseksi kokemukseksi.

Eikä tämä ole tietenkään vain koripallon asia, ei ollenkaan. Jalkapallossa esimerkiksi luotetaan edelleen liikaa pelin vetovoimaan. Futiksessa todistellaan kilpaa pelin tason olevan parempaa kuin sen maine Suomessa on. Mitä jos asiakaslupaus olisikin jotain aivan muuta kuin itse absoluuttinen urheilullinen taso?

* * *

Pyörin muutama vuosi sitten ympäri Argentiinaa reppu selässä.  Jalkapallomaa-Argentiinan viinikaupunki-Mendozassa vietin yhden täyteläisen tammisen sunnuntain: viinitilakierros päivällä ja jalkapallo-ottelu illalla. Matsipäivän tapahtuma kesti kaupungissa aamusta iltaan. Ottelun alla grillattiin, kahviteltiin ja laulettiin ympäri kaupunkia, oman seuran värejä tunnustaen. Illalla stadionilla osa katsoi peliäkin. Suurin osa tapasi kuitenkin tuttaviaan ja jutteli niitä näitä. Palvelut pelasivat ja ihmiset tunsivat olevansa osa yhteisöllistä tapahtumaa. Pelin taso oli sunnuntaikävelyn luokkaa. Silti viihdyttiin.

Kirjoittaja on entinen ammattilaisjalkapalloilija, nykyinen viestintäalan yrittäjä. antti@pohjateksti.com

Antti Pohja
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi