Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Koripallo

Namika Lahden kapteeni siirtyy Pohjanmaalle

Namika Lahden kapteenina päättyneellä kaudella toiminut Jimi Koskinen (oik.) siirtyy Kauhajoen Karhuun. Kuva: Arkisto/Pertti Louhelainen

Namika Lahden kasvatti ja kauden 2008-2009 Suomen mestari Jimi Koskinen siirtyy yksivuotisella sopimuksella Kauhajoen Karhuun.

Ilkka Vuoren loukkaannuttua Koskinen toimi päättyneellä kaudella lahtelaisjoukkueen kapteenina. 195-senttinen ja 95-kiloinen laituri pelasi 36 ottelussa 1,1 pisteen ja 0,7 levypallon keskiarvoilla. Peliaikaa kertyi runsaat seitsemän minuuttia per ottelu.

- Valmistuin keväällä Vierumäen AMK:sta liikunnanohjaajaksi, joten nyt oli sopiva hetki ja mahdollisuus katsoa, mihin omat rahkeet pelaajana riittää. Olen kuullut Karhusta pelkkää hyvää ja valmentaja on nyt tuttu, joten ratkaisu oli helppo. Muutan loppuviikosta Kauhajoelle ja ensi maanantaina olen treenivahvuudessa, toteaa Koskinen Karhun verkkosivuilla.

- Jimi on minulle tuttu pelaaja monen vuoden ajalta. Jimi ei ole vielä kauhean paljon päässyt näyttämään tasoaan Korisliigassa. Odotan, että Jimi ottaa harppauksen seuraavalle tasolle täällä Kauhajoella, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen sanoo.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi