Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Valdrin Rashica siirtyy FC Lahteen

Kuva: Taneli Okkonen

FC Lahti ja hyökkäävä keskikenttämies Valdrin Rashica ovat solmineet yhden vuoden pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy myös optio seuraavasta vuodesta. 178-senttinen ja 25-vuotias Rashica siirtyy FC Lahteen yhteistyöseura FC Espoosta.

Ennen Suomeen tuloa Rashica voitti Kosovon mestaruuden kasvattajaseuransa Llamkos Kosovan riveissä ja juhli Albanian mestaruutta Skënderbeun kanssa. FC Espoossa mies pelasi yli 50 ottelua ja maaleja kertyi liki 30. Hänet valittiin myös 2018 Kakkosen B-lohkon parhaaksi pelaajaksi.

– Olen pelannut jalkapalloa pienestä lähtien ja vahvuuteni on hyökkääminen. Päävalmentaja Ilir Zeneli on minulle entuudestaan tuttu ja hän on yksi suurimmista syistä, että tulin Lahteen. Hän on ammattilainen, joka tekee työnsä hyvin ja pitää työstään paljon. Tulevalta kaudelta odotan parempaa menestystä ja haluan antaa kaikkeni kentällä joukkueen eteen, Rashica lupaa tiedotteessa.

FC Espoosta Lahteen siirtynyt päävalmentaja Ilir Zeneli kehuu Rashicaa taitavaksi ja tekniseksi pelaajaksi. Rashican ja Zenelin yhteistyö on kestänyt jo yli kaksi ja puoli vuotta.

– Hänen fyysiset ominaisuutensa eivät ole vielä aivan parhaimmalla tasolla, mutta luotamme siihen, että saamme hänet pikaisesti kuntoon, jotta hän voi palvella joukkuetta parhaalla tasolla, Zeneli kertoo.

Lisäksi testijaksolla mukana ollut 20-vuotias keskikenttäpelaaja Arttu Auranen jatkaa FC Lahden mukana ainakin helmikuun loppuun saakka.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi