Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Tim Martiselle vuoden jatkosopimus FC Lahden kanssa

Tim Martinen ja FC Lahti tekivät vuoden jatkosopimuksen. Kuva: Taneli Okkonen

FC Lahti ja laitahyökkääjä Tim Martinen ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Martinen teki viime kaudella liigadebyyttinsä kotiottelussa Helsingin Jalkapalloklubia vastaan. Hän on 20-vuotias ja 184-senttinen pelaaja.

Martinen pelasi kauden aikana yhteensä viisi liigaottelua. Sen lisäksi hän pelasi Lahden Reippaan riveissä kaksi ottelua Kakkosessa ja teki kaksi maalia. Loppukauden Martinen vietti lainalla Ykkösen AC Kajaanissa, jossa hän pelasi kymmenen ottelua ja teki kaksi maalia sekä antoi kaksi maalisyöttöä.

Martinen on ponnistanut jalkapalloilijaksi Nastolan Nopsasta, josta hän siirtyi FC Kuusysin junnuputkeen. Martinen oli kaudella 2018 suuressa roolissa FC Lahden voittaessa A-nuorten Suomen mestaruuden.

– Minulla on sopimuksesta hyvät fiilikset. Saan uuden mahdollisuuden, sillä viime kausi oli rikkinäinen. Sain liigadebyyttini, mutta jäin kauas niistä tavoitteista, jotka olin asettanut itselleni. Teemme tästä kaudesta paremman, totesi Martinen FC Lahden tiedotteessa.

Lue myös: FC Lahti solmi Jean-Christophe Coubronnen kanssa jatkosopimuksen, seuralla kasassa nyt 17 pelaajasopimusta
 

Martisen sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 16 pelaajasopimusta. FC Lahti pelaa vuoden viimeisen ottelun torstaina Mukkulan kuplassa Pallokerho Keski-Uusimaata vastaan.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi