Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Mika Heino FC Lahden valmennustiimiin, Toni Lindberg myös liigaryhmän mukaan

FC Lahden B-nuorten vastuuvalmentaja Kuva: Anssi Hietamaa

Lappeenrantalainen Mika Heino liittyy FC Lahden liigajoukkueen valmennustiimiin, FC Lahti tiedotti torstaina. Heino vastaa pelaajien fyysisestä harjoittelusta ja toimii päävalmentaja Ilir Zenelin kakkosmiehenä joukkueen muussa valmennuksessa. Hänen ydinosaamistaan on pelaajien fyysisten ominaisuuksien kehittäminen.

Heino toimi viimeiset neljä vuotta lappeenrantalaisen PEPOn päävalmentajana Kakkosessa. Työkuva Lahdessa sisältää myös FC Reippaan fysiikkavalmennuksen linjausten työstämistä sekä FC Lahti -pelaajapolkujoukkueiden fyysisen harjoittelun toteuttamista A-pojista P14-ikäluokkaan.

– Saavun Lahteen uteliaalla mielellä ja innoissani uudenlaisesta haasteesta. Koen, että pystyn tuomaan FC Lahdelle sekä FC Reippaalle sellaista fyysisen harjoittelun osaamista, jonka avulla molempia seuroja ja heidän yksilöitään pystytään kehittämään, Heino kertoo tiedotteessa.

FC Lahden B-nuorten vastuuvalmentaja Toni Lindberg ottaa tulevalla kaudella lisää vastuuta myös liigajoukkueen valmennuksesta. Hän tuo oman panoksensa FC Lahden toimintaan Zenelin apuvalmentajana.

– Liityn ilolla liigajoukkueen valmennustiimiin. Oma osaamiseni on vahvasti puolustuspelaamisessa ja joukkueen organisoinnissa, kertoo Lindberg.

Päävalmentaja Ilir Zeneli on tyytyväinen valmennustiimin vahvistamiseen.

– Luotan, että meidän dialogimme toimii niin, että asioita myös kyseenalaistetaan, Zeneli pohtii.

Lue myös: Kisapuistosta on Lahden talousarviossa enää yhden rivin maininta – "Ei ole erityistä tarvetta uusille tapahtumatiloille"
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi