Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Timi Lahti tulee puolustajaksi FC Lahteen

FC Lahti ja puolustaja Timi Lahti ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen. Lahti siirtyy mastokaupunkiin Vaasan Palloseurasta.

29-vuotiaalla Timi Lahdella on vyöllään yli 200 Veikkausliiga-ottelua. Lisäksi hän on kolunnut läpi nuorisomaajoukkueet. Jyväskylässä syntynyt Lahti teki läpimurtonsa kotimaiseen eliittiin Valkeakosken Hakassa. HJK:n paidassa Lahti voitti kolme Suomen mestaruutta ennen siirtoaan Vaasan Palloseuraan. VPS:n raitapaidassa Lahti pelasi viimeiset kuusi kautta. Taistelijana tunnettu puolustaja siirtyy hyvillä mielin Lahteen.

– Tämä oli ollut työn alla aiemminkin, kun FC Lahti halusi minut ja kolmas kerta sanoi toden. Mikko Viitikon kanssa olen pelannut aikaisemminkin, ja se oli yksi suurimpia syitä tänne tulolle. On helppo pelata Viitikon kanssa, kun tuntee toisen entuudestaan. Lisäksi Ilir Zenelin (FC Lahden uusi päävalmentaja) kanssa juttelu vakuutti minut siitä, että tämä on hyvä askel urallani. Lahti on paikkana kiva. Isän puolelta minulle on tullut sukunimi ja sukua Lahdesta, Lahti kertoo FC Lahden tiedotteessa.

– Tuon Lahteen kokemusta ja johtajuutta. Puolustuksen organisointi on yksi vahvuuksistani. Tuon myös varmasti taistelutahtoa ja periksiantamattomuutta. Se kuuluu aina pakettiin.

Lahden sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 14 pelaajasopimusta.

Sopimustilanne:

Maalivahdit: Joona Tiainen (2020), Patrick Rakovsky (2020).

Puolustajat: Mikko Viitikko (2021), Lassi Forss (2021), Kari Arkivuo (2020), Timi Lahti (2021).

Keskikenttäpelaajat: Eemeli Virta (2020), Matti Klinga (2020), Jasin Assehnoun (2020+1), Teemu Jäntti (2020), Matias Niuta (2020), Pyry Lampinen (2021).

Hyökkääjät: Erik Törnros (2020), Altin Zeqiri (2021+1).

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi