Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Kommentti: Nuoret lahtelaispelaajat astuivat esiin

FC Lahden kausi ei saanut toivottua päätöstä. Lahtelaisjoukkue yritti kaapata europaikkaa itselleen, mutta ne haaveet kaatuivat lokakuun pimeydessä Töölön futisstadio­nilla.

HJK on tuskaillut läpi kauden hengettömien peliesityksiensä kanssa. Se oli paikka, johon Kuhnurit yritti iskeä kiilaa väliin.

Lahtelaiset eivät tulleet kurat housussa HJK:n vieraaksi, vaan mustapaidat teki suuren ja mahtavan Klubin pelaamisesta todella vaikeaa.

Lahti oli peloton ja energinen. Joukkue antoi kaikkensa. Tällä kaudella niin ei ole voinut jokaisen sarjapelin jälkeen sanoa.

Nyt pelipaita oli märkä. Pelaajat uhrautuivat logolle. Pelaajat pelasivat toinen toisilleen – yhdessä.

Sitä samaa soisi näkevän enemmän.

Kuhnureiden kokoonpano vilisi nuoria ja ennakkoluulottomia pelaajia. Vaikka kokeneesta kaartista muutama pelaaja jättää joukkueen, ei Lahdessa pitäisi olla tulevaisuudessa suurta hätää.

Ensi kaudella joukkue kaipaa uusia vastuunkantajia. Nuoret tulevat hoitamaan varmasti omat hommansa hyvin, mutta rinnalle kaivataan johtajaa tai johtajia.

Kauden päätöskamppailussa muun muassa Eemeli Virta, Jasin Assehnoun ja Altin Zeqiri näyttivät, että he pärjäävät hyvin Suomen huippuseuraa vastaan. Vaihtopenkillä omaa saumaansa kyttäsivät Lassi Forss, Pyry Lampinen ja Teemu Jäntti. Heistä Jäntti ja Forss pääsivät myös kentälle. Nuorissa on sitä potentiaalia ja räväkkyyttä, jota koko FC Lahti seurayhteisönä kaipaa hieman lisää.

Nyt Lahti on tunnettu hieman harmaana ja valjuna keskikastin porukkana, josta on puuttunut särmää.

Olisiko edellä mainituista nuorista suunnan muuttajiksi? Ainakin keskiviikkoisen esityksen perusteella vastaus on kyllä. Nuorissa on ehdottomasti tulevaisuus.

Paljon merkitsee myös se, kenet Kuhnurit palkkaa ensi kauden päävalmentajakseen.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi