Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahti pelaajapolku laajenee C-nuoriin

FC Lahden pelaajapolku laajenee ensi kaudelle C-nuorten ikäluokkiin. Uusina ikäluokkina pelaajapolkuun tulevat mukaan FC Lahti P14 ja P15, eli vuosina 2006 sekä 2005 syntyneiden poikien joukkueet.

Tällä kaudella pelaajapolkujoukkueet olivat FC Lahti, Lahden Reipas, FC Lahti A ja B.

– On oleellista, että alueen parhaat pelaajat kamppailevat harjoituksissa päivittäin toisiaan vastaan ja pelaavat Suomen korkeimmilla sarjatasoilla. Tämä on trendi myös muilla paikkakunnilla ja uskomme että parhaat parhaiden kanssa on hedelmällisin tie huipulle, FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari kommentoi tiedotteessa.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä kertoo, että polulta on tullut yksittäisiä pelaajia liigajoukkueeseen.

– Pelaajapolun laajentuminen antaa mahdollisuuden siihen, että pelaajat ovat laadukkaassa ympäristössä pidempään. Sen kautta saamme kasvatettua pelaajia, joilla on paremmat valmiudet ottaa tarvittavat askeleet huippupelaajiksi, Ristilä pohtii.

Kauden 2020 alusta alkaen P14- ja P15-kilpajoukkueet pelaavat FC Lahden nimellä. Molemmat ikäluokat aloittavat uuden kautensa marraskuun alussa muutaman viikon mittaisilla avoimilla harjoitusjaksoilla.

Junioripuolen polulla on jatkossa kaksi päätoimista valmentajaa. P14 -joukkuetta luotsaa Rami Ijäs, joka aloittaa päätoimisena valmentajana marraskuun alussa. B-nuorten vastuuvalmentaja Toni Lindberg on myös päätoiminen valmentaja. A-poikien valmennuksesta vastaa Jyrki Saarela, ja P15-joukkueen vastuuvalmentajana toimii Edgar Reina.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi