Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

JäPS rokotti Reipasta rankkarista

Lahden Reipas ei pystynyt kasvattamaan pistesaldoaan jalkapallon Kakkosen A-lohkossa lauantaina. Vierasreissu Järvenpäähän JäPSin vieraaksi päättyi kotijoukkueen voittoon maalein 2–1 (1–1).

Kamppailun ratkaisu nähtiin vasta pari minuuttia ennen loppua. JäPS sai hieman kyseenalaisen rankkarin, jonka se käytti edukseen.

– Vastustaja oli alussa parempi ja sai ansaitun johtomaalin. Eetu Sassilan tekemän tasoituksen jälkeen peli tasoittui selvästi. Meillä oli vielä toisen jakson alussa muutama laatupaikka, mutta maalinteko tökki. Loppu meni sitten miten meni, Reippaan luotsi Petri Järvinen sanoi.

Reipas on tasaisessa keskikastissa sijalla kuusi, kun kaksi kierrosta on vielä pelaamatta. Palloliitto muutti sarjasysteemiä täksi kaudeksi. Lohkon neljä parasta pelaavat yksinkertaisen yläloppusarjan, jonka voittaja nousee 1. divisioonaan. Nyt yläloppusarjasta meinaa tulla pannukakku, koska MP johtaa sarjaa niin ylivoimaisesti, ettei muilla joukkueilla ole mahdollisuutta saada mikkeliläisiä enää kiinni.

– Eihän siinä ole mitään järkeä, mutta näillä mennään. Katsotaan nyt, miten kaksi viimeistä matsia meillä menee. Jos yllämme neljän joukkoon, niin tuntuu typerältä matkustaa muun muassa Joensuuhun ja Lappeenrantaan pelaamaan otteluita, joilla ei ole mitään merkitystä, Järvinen kummasteli.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi