Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahtion käsitellyt HJK-tappion – Honkaa vastaan alkaa olla jo pakkovoiton paikka

Pyry Lampinen palaa kentälle maanantai-illan ottelussa Honkaa vastaan. Kuva: Ronja Koskinen

FC Lahti ja FC Honka kohtaavat todellisessa kuuden pisteen ottelussa maanantaina stadionilla. Jos lahtelaiset mielivät päästä kuuden parhaan joukkueen mestaruussarjaan, kaikkien sarjapisteiden olisi syytä jäädä mastojen juurelle.

Espoolaisvastustaja Honka löytyy sarjataulukosta sijalta neljä. Honka on kerännyt 31 pistettä. HJK on napsinut 30 pinnaa ja kuudentena oleva SJK 27 pistettä.

Viivan alapuolella on kova tungos. IFK Mariehamn, HIFK ja FC Lahti ovat kaikki 25 pisteessä.

– Tiedämme kamppailun tärkeyden. Tiedämme ja myös muistamme sen, että alkukauden ottelu Hongan vieraana oli varmasti kauden heikoin esityksemme. Siitä pystyy kaivamaan ainakin pientä kiukkua, FC Lahden luotsi Sami Ristilä sanoo.

"Nyt pitää ottaa voitto"

Lahtelaisten edellinen kamppailu HJK:n vieraana päättyi tylyyn 4–0-tappioon. Sen pelin tapahtumat on käyty tarkasti läpi.

– Odotan, että joukkue tulee matsiin tiukalla asenteella. Meillä on yhä mahtavat saumat edetä mestaruussarjaan. Nyt pitää ottaa voitto, Ristilä painottaa.

Kuhnureiden peliesitys Klubin kotiluolassa jätti toivomisen varaa.

– Se lähti jo hyökkääjävalinnoista. Silloin kun sekä Jeronimo Amione että Gael Etock ovat samaan aikaan kentällä, niin he haluavat molemmat tulla paljon palloa vastaan. HJK-kamppailussa orastava pallonhallinta ei tuottanut mitään vaarallista, kun meiltä puuttuivat kaikki terävät liikkeet pystyyn. Ei löytynyt murtautumisvaiheessa hyökkäyksestä niin sanotusti menijöitä, Ristilä korostaa.

Muutoksia kokoonpanoon

FC Lahti voi hakea voimaa siitä, että joukkueen kaksi edellistä kotipeliä ovat sujuneet hyvin. Kyseiset ottelut toivat joukkueelle kuusi pistettä ja kaksi nollapeliä omassa päässä.

Isännät pääsevät espoolaisten kimppuun vahvalla joukkueella. Kokoonpanoon tulee muutoksia.

– Pyry Lampinen tulee viheriölle. Myös Matti Klinga on tervehtynyt täyteen pelikuntoon. En paljasta kaikki yksityiskohtia. Loput näkee, kun saapuu matsiin, Ristilä sanoo.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi