Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahti hankki virolaispelaajan Norjan liigasta

Brent Lepistu on FC Lahden käytettävissä jo sunnuntain KPV-kotiottelussa, jos kansainvälinen siirtoprosessi sujuu normaaliin tapaan. Kuva: FC Lahti

FC Lahti vahvistuu uudella keskikenttäpelaajalla. Seura tiedotti keskiviikkona, että virolainen Brent Lepistu liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella, jossa on myös optio ensi kaudesta.

Lepistu, 26, on pelannut viimeksi Norjan liigassa Kristiansund BK:ssa. Hän siirtyi seuraan viime vuonna ja pelasi joukkueessa yhteensä 15 pääsarjaottelua.

Viron maajoukkueessa Lepistu on pelannut 13 A-maaottelua. Kasvattajaseurassaan FC Florassa hän on toiminut myös kapteenina.

– Kentällä olen työteliäs ja keskikentän liideri. Olen myös luova ylöspäin, ja pidän pallon kontrolloinnista, Lepistu luonnehtii itseään FC Lahden tiedotteessa.

FC Lahden päävalmentajan Sami Ristilän mukaan Lepistu täyttää joukkueen keskikentällä ollutta "pientä aukkoa" ja luo leveyttä materiaaliin loukkaantumisten varalle. Ristilä on mielissään, kun Kuhnurit vahvistuu kokeneella pelaajalla, jolla on kokemusta kansainvälisistäkin peleistä.

– Olemme tienneet Lepistun taidot jo pitkään ja olemme myös halunneet hänet. Lepistu itse myös halusi tänne ja on sitoutunut tänne, joka on meille iso asia. Emme hankkineet häntä lämmittämään penkkiä. Hän on oikeanlainen persoona ja hyvässä kunnossa.

Mikäli kansainvälinen siirtoprosessi sujuu normaalisti, Lepistu on FC Lahden käytettävissä jo sunnuntain kotiottelussa KPV:tä vastaan.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi