Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Vieläkö on ikävä Kisapuistoa? Hiihtostadionille syntyi pienimuotoinen hurmos

Mikko Hauhia ja FC Lahti palasivat ryminällä Hiihtostadionille. Kuva: Katja Luoma

FC Lahden kauden ensimmäinen kotivoitto HJK:sta oli upea. Siirtyminen Kisapuistosta Hiihtostadionille näytti toimivan juuri niin kuin joukkue halusikin.

Kuhnureiden harmiksi Hiihtiksen hurmos uhkaa jäädä otteluohjelman jalkoihin, sillä lahtelaisten seuraava kotiottelu koittaa vajaan kuukauden kuluttua, 18. kesäkuuta.

Odottavan aika saattaa käydä pitkäksi. Maanantai-iltana stadionilla nähtiin pienimuotoista hurmosta sekä kentällä että katsomossa.

Siitä on nimittäin hetki vierähtänyt, kun lahtelaisyleisö on edellisen kerran osoittanut pelin jälkeen seisaaltaan suosiota omille sankareilleen.

Kotijoukkueen pelaajat ottivat voitosta kaiken ilon irti. Iloinen pelaajajoukko kiitti päätösvihellyksen jälkeen kannattajiaan toisiaan kädestä kiinni pitäen. Yksittäisessä tilanteessa oli jotain symboliikkaa. Samanlaista yhtenäisyyttä, tiiviyttä ja veljeyttä näkyi myös viheriöllä. Lahtelaispoppoolla oli sitä kuuluisaa munaa. Maanantaina tulleet kolme pistettä eivät olleet mitä tahansa pisteitä.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilästä näki, että voittoa on kaivattu. Ristilä puhui joukkueen heittäytymisestä pelille. HJK:n virkaveli Mika Lehkosuo manasi sen puuttumista.

HJK tarpoo peräti kahdeksan ottelun mittaisessa voitottomassa putkessa. Se on Mika Lehkosuon HJK-uran pisin voitoton jakso.

Nähtäväksi jää, päättikö Ristilä adjutantteineen Lehkosuon taipaleen Klubin peräsimessä. Lähellä se ainakin on.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi