Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Myyntipäällikkö Jussi Länsitalo jättää FC Lahden

Jussi Länsitalo (vas.) ehti työskentellä FC Lahden toimistolla kolmen vuoden ajan. Kuvassa taka-alalla näkyvä Taneli Okkonen jatkaa edelleen seuran palveluksessa. Kuva: Katja Luoma

FC Lahden myyntipäällikkö Jussi Länsitalo jättää tehtävänsä. Hänen uusi työnantajansa on rakennusalan palveluita, ohjelmistoja ja teknisiä ratkaisuja suunnitteleva ja valmistava Hilti.

Länsitalo toimi FC Lahden myyntipäällikkönä loppuvuodesta 2016 alkaen. Kaikkiaan hän oli seuran palveluksessa kymmenen kautta. Ennen toimistouraansa Länsitalo edusti Kuhnureita pelaajana 138 sarjaottelussa ja teki niissä 18 maalia.

– On sanomattakin selvää, että lähtö rakkaasta seurasta tuntuu haikealta. Koen, että seura on kehittynyt oman toimistourani aikana ja uskon, että toimintaa viedään järkevästi oikeaan suuntaan tulevaisuudessakin, Länsitalo kertoo tiedotteessa.

Lue myös: Futiskiertolaisena jo 25 vuotta – Sami Ristilälle kelpaisi nyt pidempi pysähdys Lahdessa
 

Länsitalon lähtiessä FC Lahti järjestelee tehtäviään tämän kauden ajaksi uusiksi. Yhteistyökumppanuuksista vastaavat jatkossa toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari ja Simo Kokkonen.

– Jussilla on ollut iso rooli pienessä organisaatiossamme ja näin ollen vahvistamme tiimiä Simo Kokkosella. Simo on ollut meillä harjoittelussa ja osoittanut tuovansa osaamista myynnin ja markkinoinnin saralle. Näin ollen Simo jatkaa kokopäiväisenä ainakin tämän vuoden loppuun saakka, Heikari selventää.

– Haluan kiittää Jussia hienosta työstä seuran eteen. Harmi, että tämänkertainen yhteinen matkamme jäi näin lyhyeksi ”stintiksi”, mutta Jussille avautui hieno mahdollisuus edetä urallaan ja omasta kokemuksesta tiedän, että asiat voivat edetä nopeasti.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi