Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahti pestasi liigasta tutun kamerunilaisen

Gael Etock hätyytteli FC Lahden maalia räntäsateisessa ottelussa keväällä 2017. Aleksi Paananen yritti peittää laukauksen. Kuva: Katja Luoma

FC Lahti on tehnyt neljän kuukauden pituisen pelaajasopimuksen kamerunilaisen Gaël Etockin kanssa. Etock siirtyy Lahteen FC Hongasta. Hän on aiemmin edustanut Suomessa myös JJK:ta sekä pelannut Portugalin, Belgian, Israelin ja Latvian sarjoissa.

Etockin, 25, pelipaikka on hyökkäyspäässä. FC Lahdella on hyökkäyspäässä ohut miehitys, kun meksikolaishankinta Jeronimo Amione on poissa vahvuudesta.

– Etock on erinomainen lisä meidän hyökkäykseemme Amionen ollessa vielä toipilas. Etock on kymppipaikan pelaaja ja hyökkääjä, joka luo meille erilaisen vaihtoehdon hyökkäykseen. Hän pystyy loihtimaan tyhjästä paikan. Vaarallinen pelaaja sopii mainiosti meidän kapeaan rinkiimme, päävalmentaja Sami Ristilä luonnehtii tiedotteessa.

Etock on Barcelonan maineikkaan junioriakatemian kasvatti. Suomeen hän saapui ensimmäistä kertaa vuonna 2016, tuolloin JJK:hon. Seuraavana vuonna hän teki Veikkausliigassa jyväskyläläisille 31 ottelussa 11 maalia.

Toissa vuonna Etock kävi FC Lahden testissä talvikaudella, mutta seura päätyi tuolloin palkkaamaan kärkeensä brasilialaisen Stenion. Viime talvena Etock teki sopimuksen Honkaan, mutta jäi Suomen Cupissa vähälle peliajalle. Etock ja Honka päätyivät purkamaan sopimuksensa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi