Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Drilon Shala jatkaa FC Lahdessa – "Minulla on nyt hyvät fiilikset"

Viime kauden loukkaantumisen takia sivussa ollut Drilon Shala teki liiga-avauksen kynnyksellä sopimuksen FC Lahden kanssa. Kuva: Sami Kuusivirta

FC Lahti ja Drilon Shala ovat tehneet pelaajasopimuksen. Shala on 32-vuotias ja 173-senttinen lahtelaisen jalkapallokoulun kasvatti. Viime kauden hän oli kokonaan pelaamatta loukkaantumisen takia.

Shala on harjoitellut joukkueen mukana jo tovin. Nyt FC Lahti -ikoni puhkuu intoa päästä takaisin tositoimiin, sillä loukkaantumiset on selätetty.

– Minulla on nyt hyvät fiilikset. Olen ollut pitkään poissa, mutta nyt olen saanut harjoitella terveenä. Toivon tietysti myös tervettä kesää. Minulle on ollut aina kunnia pukea FC Lahden paita, sillä olen unelmoinut siitä pienenä. Olen valmis pelaamaan siellä, minne valmentaja minut laittaa. Täyteen pelikuntoon on vielä hieman matkaa. Uskon, että pelaamme tällä kaudella top 5 -sijoista, mutta mitalia lähdemme hakemaan, Shala kertoo seuran tiedotteessa.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä on myös tyytyväinen saadessaan Shalan osaksi joukkuetta.

– Shala tuo koppiin tärkeää kokemusta. Kun hän on täydessä tikissä, hän on erinomainen liigapelaaja. Shalalla on kuitenkin vielä matkaa täyteen pelikuntoon ja nyt etenemme hänen kanssaan hiljalleen. Hän tuo myös tärkeää laajuutta meidän rinkiimme. Maarianhaminassa näimme, että materiaali on kapea, joten Shala tuo lisää vaihtoehtoja, Ristilä iloitsee.

Shala debytoi Veikkausliigassa FC Lahden paidassa jo kaudella 2006. Liigaotteluita hänelle on kertynyt jo komeat 164 ja maaleja näissä otteluissa on syntynyt 30. Lisäksi hän on pelannut FC Lahden paidassa kauden Ykkösessä.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi