Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahti kiinnitti A-nuorten maalitykin

Tim Martinen solmi yksivuotisen sopimuksen FC Lahden kanssa. Kuva: Taneli Okkonen

FC Lahti ja laitahyökkääjälupaus Tim Martinen ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Martinen, 19, kuului FC Lahden A-nuorten avainpelaajiin viime kaudella, kun joukkue marssi ikäluokassaan Suomen mestaruuteen. Hän teki A-nuorille 11 maalia ja jakoi sarjan maalipörssin kakkossijan.

Martinen on Nastolan Nopsan ja FC Kuusysin kasvatti. Hän nousi FC Lahden liigarinkiin jo viime kaudella, mutta ei vielä päässyt debytoimaan Veikkausliigassa. Tämä johtui osin loukkaantumisesta.

– Nyt kun on saanut loukkaantumisen selätettyä ja päässyt taas treenaamaan, fiilikset ovat hyvät. Tavoitteeni ensi kaudella on päästä debytoimaan ja päästä pelaamaan säännöllisesti, Martinen sanoo FC Lahden tiedotteessa.

Martinen onnistui maalinteossa viime lauantaina, kun Kuhnurit kaatoivat harjoitusottelussa FC KTP:n 2–0.

FC Lahden päävalmentajan Sami Ristilän mukaan Martinen on nopea ja vahva yksi vastaan yksi -tilanteissa. Ristilä odottaa, että Martinen pystyy osaamisellaan jo haastamaan liigaryhmän kokeneempia laitapelaajia.

– Tim on oman kylän poika, mikä on plussaa, mutta sillä ei kävellä koppiin ja tehdä sopimuksia. Hän on ottanut määrätietoisella harjoittelullaan ja tekemisellään oman paikkansa joukkueesta. Nyt yritetään auttaa Timiä ottamaan seuraava askel Veikkausliiga-vauhtiin, Ristilä sanoo.

FC Lahden talvikauden seuraava ottelu on lauantaina, kun joukkue avaa Suomen Cup -taipaleensa Espoossa FC Hongan vieraana. Ottelu alkaa kello 14, ja se on nähtävissä suorana Ruutu+ -palvelusta.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi