Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Peräkkäisten otteluiden sarja jatkunee keväällä – FC Lahden luottomies sai menneen kauden pettymyksistä lisämotivaatiota

Mikko Hauhia jatkaa myös ensi kaudella FC Lahden puolustuksessa. Kuva: Mirja Hussain

FC Lahden monivuotinen kapteeni, laitapuolustaja Mikko Hauhia, 34, jatkaa lahtelaisjoukkueessa myös kauden 2019. Hauhia ja FC Lahti tekivät perjantaina vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Samalla jatkunee Hauhian komea peräkkäisten otteluiden sarja. Hauhia on pelannut Veikkausliigassa peräti 174 ottelua peräkkäin alusta loppuun asti. Lahtelaisen jalkapallokoulun kasvatti debytoi FC Lahdessa jo kesäkuussa 2003. Sen jälkeen mies on pelannut FC Lahden paidassa 365 sarjaottelua, joka on myös seuran ennätys. Viime kaudella Hauhia teki yhden maalin Veikkausliigassa.

Kokenut Hauhia on urallaan pelannut Veikkausliigaa myös HJK:ssa, jossa hän voitti kaksi Suomen mestaruutta. Lisäksi Hauhia on pelannut Tanskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla AB:n riveissä.

Hauhia kertoo seuranneensa joukkueen rakentamista ja pitää ensi kauden FC Lahtea potentiaalisena joukkueena.

– Viime kausi oli pettymys, mutta se antaa vain lisämotivaatiota tulevaan kauteen, johon lähden innoissani ja luottavaisena. Meillä on paljon mielenkiintoisia pelaajia. Uskon, että meille tulee onnistunut talvikausi ja olemme valmiita menestymään kun Veikkausliiga alkaa. Meillä on tulossa hieno kausi, Hauhia kertoo.

Kausikortteja myyty noin tuhat

FC Lahden jo hyväksytyksi ilmoittama kausikorttikampanja jatkuu tammikuun 15. päivään asti. Kausikortteja on mennyt lähes tuhat.

– Kortteja menee koko ajan kaupaksi, FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen sanoo.

FC Lahti hyväksyi kampanjan, vaikka alkuperäinen tavoite, 3000 kausikorttia, on kaukana.

– Halusimme poistaa ihmisten epävarmuuden siitä, toteutuuko kampanja. Uskomme, että pääsemme riittävän korkeaan kausikorttien lukumäärään kevääseen mennessä, Honkanen sanoo.

Honkanen uskoo kausikorttimyynnin jatkuvan tammikuun puolivälin jälkeenkin, vaikka 59 euron hintainen erikoiskausikortti poistuu valikoimasta. Jäljelle jäävät edelleen kaksi erikoishintaryhmää, 79 euroa ja 169 euroa.

Viime kaudella kausikortin hinta oli ennakkoon 175 euroa ja normaalihinta oli noin 200 euroa. Kausikortteja myytiin kaudella 2018 noin 750 kappaletta.

Honkanen myöntää, että rahallisesti FC Lahti ei ole päässyt vielä viime vuoden kausikorttimyynnin tasolle.

– Nyt jouluun mennessä oli myyty melkein tuhat ja oletusarvo on, että keväällä myydään kortteja vielä paljon, ensi keskiviikkona viimeisen työpäivänsä FC Lahden toimitusjohtajana tekevä Honkanen sanoo.

Tällä hetkellä FC Lahti markkinoi oman kuvan saamista FC Lahden viralliseen pelipaitaan. 79 euron ja 169 euron kausikorteilla kannattaja saa kuvansa pelipaidan numeroon.

Lue myös: Toimitusjohtaja Kolu: Pelicansin taloustilanne on "huomattavasti parempi" kuin vuosi sitten
 
Esa Rauhanlaakso
esa.rauhanlaakso@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi