Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Kahdeksan maalia kolmessatoista Veikkausliiga-ottelussa tehnyt ruotsalaishyökkääjä FC Lahteen

Ruotsalaishyökkääjä Erik Törnros on FC Lahden uusi hyökkääjä. Törnros, 25, on pelannut aiemmin Veikkausliigassa 13 ottelua PS Kemissä kaudella 2016 ja silloin hyökkääjä teki 8 maalia.

– Minulla on Veikkausliigasta hyvät muistot ja nautin ajastani liigassa. Uskon, että jokainen, joka näki minut pelaamassa Kemissä tietää, että Veikkausliiga sopii minulle hyvin. Muistan myös tehneeni maalin FC Lahtea vastaan, mutta hävisimme sen ottelun, Törnros sanoo FC Lahden tiedotteessa.

FC Lahti teki kahden vuoden mittaisen sopimuksen kookkaan hyökkääjän kanssa. Gävlessä syntynyt Törnros on 25-vuotias ja 194 senttimetriä pitkä. Lahteen hän siirtyy kasvattajaseurastaan, Superettanissa pelaavasta Gefle IF:sta.

Uransa aikana Törnros on pelannut Geflen lisäksi Bragessa ja Dalkurdissa. Suomen ja Ruotsin lisäksi Törnros on pelannut Puolan toiseksi korkeimman sarjatason GKS Tychyssa ja Tanskan toiseksi korkeimman tason HB Kögessä.

Ruotsin Allsvenskanissa hän on pelannut 16, Superettanissa 35 ja kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla 39 ottelua. Kuluneella kaudella hän pelasi Geflen riveissä Superettania 22 ottelua onnistuen kertaalleen maalaamaan. Lisäksi Törnros on käynyt Ruotsin juniorimaajoukkueputken läpi.

– Olen iso hyökkääjä, joten olen hyvä pitämään palloa. Pidän siitä, kun laiturit toimittavat palloa rangaistusalueelle, koska olen boksissa tappava. Tulen tekemään kaikkeni seuran eteen ja haluan auttaa joukkuetta maalinteossa. On aika palata, sillä Erik Törnrosilla on vielä annettavaa Veikkausliigalle, hyökkääjä sanoo.

Esa Rauhanlaakso
esa.rauhanlaakso@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi