Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahden kauden kotiavaus saattaa olla Valkeakoskella

FC Lahti ei pääse aloittamaan ensi kevään liigapelejä Kisapuistossa, ellei kenttä läpäise laatuvaatimustestejä. Syksyn testeistä tuli hylätty. Kuva: Mirja Hussain

FC Lahti pelaa ensi kaudella pääosan Veikkausliigan kotiotteluistaan Lahden Urheilukeskuksessa eli Hiihtostadionilla. Hiihtostadion on määritelty kotikentäksi seuralle myönnetyssä liigalisenssissä.

Varmaa kuitenkin on, ettei Kuhnurit pelaa kauden ensimmäisiä kotipelejään Hiihtostadionilla. Liigakausi alkaa huhtikuun alussa, ja stadionilla järjestetään vielä 26. maaliskuuta Lahden Hiihtoseuran mestaruushiihdot. Kentän nurmi ei ole liigakelpoisessa kunnossa ainakaan huhtikuun aikana.

Varakentäksi on toistaiseksi määritelty Tehtaan kenttä Valkeakoskella. Lahden Kisapuisto ei tämän hetken tietojen mukaan ole käytettävissä, sillä sen tekonurmi ei täyttänyt syksyn testeissä kansainvälisen jalkapalloliitto Fifan laatuvaatimuksia. Liigalisenssiehdoissa Fifa-hyväksyntä on määritelty ehdoksi pelikentän liigakelpoisuudelle.

Ellei tekonurmi läpäise ennen kauden alkua tehtäviä testejä, FC Lahti pelaa liigakauden ensimmäiset ottelut Valkeakoskella.

Tarvittavat toimenpiteet ovat kentän omistajalla eli Lahden kaupungilla tiedossa. Liikuntapalvelupäällikkö Markku Ahokkaan mukaan huolto-ohjelmaa noudatetaan ja toimenpiteitä tehdään yhdessä kentän toimittajan kanssa.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi