Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahdelle suomalaistoppari Norjasta

FC Lahti on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen toppari Mikko Viitikon kanssa. Viitikko siirtyy siirtyy Lahteen norjalaisesta Fredrikstad FK:sta, joka pelaa maan 2. divisioonassa. Viitikko, 23, on HJK:n kasvatti.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä kertoo Viitikon täydentävän hyvin toista topparia Jani Tanskaa ja tuovan lisän Lahden pelin avaukseen. Ristilä näkee, että Viitikon parhaat vuodet ovat vielä edessä päin.

– Olen tyytyväinen. Viitikko on vasenjalkainen ja erittäin motivoitunut pelaaja. Kentällä hän on kovaotteinen ja tuo lisän meidän pelinavaukseen. Viitikolla on erinomainen syöttövalikoima ja hän on hyvä ilmassa. Hän tulee ulkomailta Suomeen vakavan loukkaantumisen jälkeen ja halusi tulla meille. Nyt hän saa uuden sauman, Ristilä kertoo.

Viitikko debytoi miesten tasolla Klubi 04:n paidassa. Viitikko on pelannut urallaan myös Vaasan Palloseuran riveissä. Yhteensä liigaotteluita hänellä on vyöllään 56. Lisäksi Viitikko on kolunnut läpi Suomen juniorimaajoukkueet.

– Minulla on tosi hyvät ja odottavat fiilikset. Viime kausi oli minulle vaikea, joten odotan, että pääsen pelaamaan, Viitikko sanoo seuran tiedotteessa.

Viitikko liittyy FC Lahden vahvuuteen joulukuussa.

Lue myös: Lasten ja nuorten harrastustakuulle ei nähdä tarvetta Lahdessa – "Erilaisia harrastusmahdollisuuksia on jo niin paljon"
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi