Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Irfan Sadik jatkaa FC Lahdessa – seura kiinnitti myös ranskalaispuolustajan

Irfan Sadikin odotetaan ensi kaudella lunastavan paikan FC Lahden aloituksessa. Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti ja hyökkääjä Irfan Sadik ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksessa on myös optio kaudesta 2020. 19-vuotias hyökkääjä pelasi kuluneella kaudella kymmenen Veikkausliiga-ottelua. Hän oli myös isossa roolissa FC Lahden A-nuorten Suomen mestaruuden voittaneessa joukkueessa. Sadik voitti sarjan maalikuninkuuden.

FC Lahti kertoi tiistaina tehneensä vuoden pelaajasopimuksen myös ranskalaisen Jean-Christophe Coubronnen kanssa. 29-vuotias laitapuolustaja pelasi viime kaudella KTP:ssä.

Kovat odotukset

Irfan Sadikilta odotetaan ensi kaudella paljon ja niin hän tekee itsekin.

– Työnteko jatkuu entistä kovemmin. Kaksi vuotta on nyt takana ja ne ovat olleet enemmän tai vähemmän haistelua, ja olen nähnyt, mitä Veikkausliigassa vaaditaan. Ne vuodet ovat nyt takana ja tämä on se vuosi, milloin pitää tapahtua. Haluan olla se pelaava hyökkääjä ja tehdä tulosta ja sitä kautta auttaa joukkuetta mahdollisimman korkealle sarjataulukossa, Sadik kertoo seuran tiedotteessa.

Myös FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä pitää Sadikin tulevaa kautta vedenjakajana.

– Nyt Sadikin pitää lunastaa paikkansa avauksessa ja pitää pystyä suorittamaan. Vahvaa target-pelaamista ja maaleja häneltä odotetaan. Sadikilla on ominaisuudet huipulle ja teemme töitä sen eteen, että Sadik pystyy lunastamaan odotukset, Ristilä sanoo.

"Hyökkäävä puolustaja"

Coubronnen tie on kulkenut Ranskasta Italian ja Portugalin kautta Kotkaan, jonne hän saapui viime talvena. Courbronne pelasi KTP:ssä viime kaudella 23 ottelua.

– Olen hyökkäävä puolustaja ja voin pelata puolustuksessa jokaista paikka, vaikka mieluiten pelaan laidalla. Tuon myös vaarallisuutta hyökkäykseen, lupaa 180-senttinen ranskalainen.

Sami Ristilän mukaan Coubronne tuo joukkueen hyökkäys- ja puolustuspeliin ison lisän. Ristilä kaavailee Coubronnea laitapuolustajan tontille.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi