Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahti ja Reipas yhteistyöhön – "Ovet ovat auki kaikkiin suuntiin"

Reipas nousi ensi kaudeksi Kakkoseen oltuaan tänä vuonna ylivoimainen Kolmosen lohkossaan. Kuvassa Teemu Toukonen, joka teki joukkueelle 22 ottelussa 20 maalia. Kuva: Katja Luoma

FC Lahti ja jalkapallon miesten Kakkoseen noussut Lahden Reipas ovat odotetusti solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, ja sillä tavoitellaan pitkäjänteistä yhteistyötä, jonka hyötyjen on tarkoitus näkyä molempien seurojen päivittäisessä toiminnassa.

Yhteistyö merkitsee muun muassa sitä, että FC Lahden A-nuoret ja Reippaan edustusjoukkue ryhtyvät pitämään yhteisiä harjoituksia. Yhteisharjoituksia on suunniteltu pidettäväksi useita kertoja viikossa.

– Yhteistyösopimus mahdollistaa sen, että nuoret pelaajat pääsevät harjoittelemaan laadukkaassa ympäristössä ja molempien seurojen valmentajilla on mahdollisuus nähdä heidän tekemistään ympäri vuoden. Myös valmentajien välinen tiedonvaihto on tärkeässä roolissa yhteistyötä. Tässä konkretisoituu seurayhteistyö, jossa Reipas edustaa pitkiä perinteitä ja FC Lahti kaupungin modernia lippulaivaa, FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen sanoo tiedotteessa.

Myös Reippaan puheenjohtaja Jussi Hauhia ja joukkueen päävalmentaja Petri Järvinen iloitsevat yhteistyösopimuksesta.

– Meillä ei ole liikaa pelaajia Lahdessa ja sopimuksen tärkeimpiä asioita on se, että saadaan hyödynnettyä kaikki olemassa oleva potentiaali tehokkaasti. Tämä hyödyttää meitä, junioreita ja FC Lahtea, sillä ovet ovat nyt auki kaikkiin suuntiin, Järvinen sanoo.

FC Lahdella oli menneellä kaudella yhteistyötä ja pelaajavaihtoa Kakkosessa pelaavan Pallokerho Keski-Uudenmaan kanssa. Sitä ennen yhteistyöseurana oli Kakkosessa Kuusysin sarjapaikalla pelannut FC Lahti Akatemia, mutta Akatemian miesten joukkueen toiminta ajettiin viime vuonna alas joukkueen pudottua Kolmoseen.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi