Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Solmu ei auennut millään – FC Lahti antoi potkut päävalmentajalleen

Seuran puheenjohtaja Mika Halttunen ilmoitti potkuista Korkeakunnakselle maanantaiaamuna Kuva: Mirja Hussain

FC Lahti on antanut potkut vastuuluotsilleen Toni Korkeakunnakselle. Seuran puheenjohtaja Mika Halttunen ilmoitti asiasta valmentajalle maanantaiaamuna. Jo aiemmin oli selvää, että Korkeakunnas lähtee Lahdesta tämän kauden jälkeen. Korkeakunnas valmensi Kuhnureita jo viidettä kauttaan. 

- Mietimme sunnuntaisen tappiokamppailun jälkeen hallituksen kanssa asioita. Koettiin, että tämän hankalammaksi homma ei voi enää mennä, eikä mitään ulospääsyä ole olemassa. Hallitus oli sitä mieltä, että tämä huutaa valmentajan vaihtoa. Sovimme samalla, että asia viimeistellään sitten aamulla, FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen sanoi.

Lahtelaisjoukkue on taapertanut Veikkausliigassa jo peräti 11 ottelua ilman voiton voittoa. Sunnuntainen peli Turun Palloseuraa vastaan oli mitäänsanomaton. Lahtelaisporukka vaikutti suorastaan lamaantuneelta ja haluttomalta. 

- Kyllä TPS-kamppailu oli viimeinen niitti. Jotain oli pakko tehdä. Tuntui, ettei solmu aukene millään muulla keinolla, Honkanen sanoi.

FC Lahdella piti olla maanantaina joukkueen yhteinen palautteluharjoitus. Se oli kuitenkin muutettu henkilökohtaiseksi harjoitteluksi. Sen takia Honkanen oli puhelimitse yhteydessä Kuhnureiden kapteeniin Mikko Hauhiaan

- ”Haukka” oli hyvin hiljainen. Pelaajat ovat jo pitkän aikaa yhdessä keskustelleet asioista, ja miettineet, minkä takia peli ei ota kulkeakseen. Toivottavasti henkinen takalukko nyt aukeaa ja pystymme kolmessa jäljellä olevassa ottelussa esittämään parastamme, Honkanen korosti.

FC Lahden vetovastuun loppukaudesta kantavat Sami Ristilä ja Toni Huuhka.

Korkeakunnaksen potkuista kertoi ensin Ilta-Sanomat.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi