Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahti vahvisti rivejään 30-vuotiaalla suomalaistorjujalla

Viime kaudesta alkaen PS Kemissä palloja torjunut 30-vuotias Oskari Forsman vahvistaa FC Lahden maalivahtiosastoa. Kuva: Juha Tamminen

Maalivahti Oskari Forsman siirtyy Veikkausliigan jumbojoukkue PS Kemistä FC Lahteen. Seurat pääsivät siirrosta sopimukseen sunnuntaina.

Forsmanin, 30, sopimus kattaa tämän kauden ja siinä on optio ensi kaudesta. Maalivahti on edustuskelpoinen heti torstain Eurooppa-liigan ottelussa.

– Nuorilla maalivahdeillamme on ollut rikkinäinen kausi ja isoja pelejä on edessä. Kemin profiilipelaajiin kuuluvasta Forsmanista jouduimme maksamaan myös siirtokorvauksen, mikä on harvinaista meille, taustoittaa FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen Kuhnureiden verkkosivuilla.

187-senttinen Forsman on torjunut kuluvalla kaudella 15 ottelussa kemiläisjoukkueen tolppien välissä.

– Meillä on hyviä maalivahteja joukkueessa ja näin ollen halusimme antaa Forsmanille mahdollisuuden pelata Eurooppa-liigaa. FC Lahden tarjous siirrosta antaa meille mahdollisuuden myös etsiä uusia vahvistuksia joukkueeseen, sanoo PS Kemin puheenjohtaja Antti Pasanen kemiläisseuran tiedotteessa.

PS Kemin skotlantilainen päävalmentaja David Hannah kiittelee Forsmania hänen panoksestaan PS Kemin liigajoukkueessa.

– Hän on ollut ammattilainen asenteeltaan ja työmoraaliltaan koko sen ajan, mitä hän on PS Kemissä ollut. Toivotamme hänelle perheineen onnea ja menestystä tulevalle uralle.

Porilaislähtöinen Forsman on tyytyväinen niin Kemissä saamaansa vastuuseen kuin uuteen etappiin urallaan.

– FC Lahti on erittäin hyvä askel ja haaste urallani tässä kohtaa. Lahti oli aloitteellinen, ja kun "herrat" pääsivät sopuun siirrosta, niin se saatiin toteutumaan, Forsman toteaa.

Forsman on pelannut PS Kemin lisäksi Veikkausliigaa turkulaisessa FC Interissä ja Rovaniemen Palloseurassa. Interin riveissä hän juhli Suomen mestaruutta vuonna 2008.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi