Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahti palaa tauolta hiukan "raihnaisena" – Stenio juoksee jo

Aleksandr Vasjutin (vas.) aloittaa FC Lahden maalinsuulla tiistain Honka-ottelussa. Damjan Shishkovski saa vuoronsa TPS-vierasottelussa. Kuva: Mirja Hussain

FC Lahti katkaisee kymmenen päivän pelitaukonsa tiistaina, kun Espoon Honka saapuu vieraaksi liigaotteluun Kisapuistoon. Kuhnureiden miehistöstä sairaslistalla on vain Stenio, mutta joukkuessa on muuten jonkin verran "aika raihnaista" porukkaa, päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoo. Useita pelaajia oli viime viikolla maajoukkuekomennuksilla.

– Meiltä vissiin kahdeksan pelaajaa oli reissaamassa. Se on upeaa, ja sen takia tätä tehdään, mutta se ei myöskään tee meidän työtämme helpoksi, Korkeakunnas sanoo.

– Huomisen jälkeen seuraava peli on jo perjantaina. Niistä, jotka viime viikolla reissasivat, muutama on palautunut siihen mennessä. Joitakin muutoksia kokoonpanoon tulee.

Stenion tilanne näyttää odotettua paremmalta, vaikka pelikuntoon on vielä matkaa. Polvensa toukokuun VPS-vierasottelussa loukannut brassi sai toissa viikolla 4–10 viikon toipumisennusteen, ja nyt näyttää siltä, että sen toteutuminen osuu ilmoitetun haarukan alimpaan päähän.

– Sain yllättävän positiivisia uutisia viime viikolla, kun kuulin, että Stenio on jo juossut. Pieniä toiveita on europeleihin toipumisesta. Vaikea sanoa kuitenkaan vielä tarkemmin, Korkeakunnas toteaa.

FC Lahti-Honka alkaa Kisapuistossa tiistaina kello 18.30. Maalinsuulla aloittaa Aleksandr Vasjutin. Perjantain TPS-vierasottelussa on Damjan Shishkovskin vuoro.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi