Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahden Kalle Taimi valittiin Huuhkajiin

FC Lahden puolustaja Kalle Taimi valittiin Huuhkajiin. Kuva: Sami Kuusivirta

FC Lahden puolustaja Kalle Taimi on valittu Markku Kanervan A-maajoukkueen mukaan Turkin Belekiin, jossa Suomi kohtaa Makedonian ja Maltan.

Huuhkajat valmistautuvat otteluillaan syksyllä alkavaan Nations Leagueen. Makedonia-ottelu pelataan 23. maaliskuuta ja Maltan Suomi kohtaa 26. maaliskuuta.

Toista kertaa maajoukkueeseen valittu Taimi oli yllättynyt kutsusta. Hänen mukaansa myös Espanjan leiri on sujunut hyvin, vaikka leiri on sisältänyt kovaa harjoittelua. Maajoukkuekutsua Taimi pitää hyvänä näytönpaikkana.

– Hyvältähän se kutsu tietenkin tuntuu. Belekin maajoukkueleiri on minulle hyvä näytönpaikka. Pääsen antamaan näyttöjä kovassa seurassa. Maajoukkue saa myös hyvää valmistautumista syksyn Nations Leagueta varten. Henkilökohtaisesti olisi mukavaa, jos saisin tehtyä myös uran ensimmäisen maaottelumaalin, Taimi toteaa FC Lahden verkkosivuilla.

- Tämä on minulle tähän mennessä urani suurin saavutus. Toivottavasti en kuitenkaan vielä ole urani huipulla.

FC Lahden pelaajista myös Joona Tiainen ja Eemeli Virta valittiin U18-maajoukkueeseen, Paavo Voutilainen, Irfan Sadik ja Teemu Jäntti U19-maajoukkueeseen ja Santeri Hostikka U21-maajoukkueeseen. Lisäksi Artjom Dmitrijev ja Henri Anier saivat kutsun Viron A-maajoukkueeseen.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi