Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Pavel Osipov ja FC Lahti jatkosopimukseen - keskikenttämies kuntoutti polvensa terveeksi

Pavel Osipov (oik.) tuli viime vuonna FC Lahteen yhdessä maalivahti Alaksandr Vasjutinin kanssa. Syksyllä loukkaantuneen Vasjutinin jatko Lahdessa on avoinna. Kuva: Sami Kuusivirta

Venäläinen Pavel Osipov ja FC Lahti ovat tehneet vuoden pituisen jatkosopimuksen. Päättyneellä kaudella 21-vuotias keskikenttämies ei pystynyt pelaamaan lainkaan polvivamman takia.

Osipov debytoi FC Lahdessa jo kaudella 2016 pelaten 12 liigaottelua, joissa syntyi yksi maali. Viime talven harjoitusotteluiden perusteella häneltä odotettiin kesällä läpimurtoa, mutta maaliskuussa Osipov loukkasi polvensa niin pahasti, että koko kausi jäi väliin.

- Tunnen olevani taas sataprosenttisesti kunnossa. Olin todella iloinen päästyäni takaisin joukkueharjoituksiin, koska oli vaikeaa toipua ja olla yli puoli vuotta ilman rakkainta lajiani jalkapalloa, Osipov kertoo seuran verkkosivuilla.

Kymppipaikalla viihtyvä, mutta myös laidalla pelaava Osipov kuntoutti koko kevään ja kesän polveaan ja pääsi takaisin joukkueharjoituksiin syksyllä.

"Pavel on todellinen joukkuepelaaja"

- Kun Pavel tuli takaisin, hän oli entistä energisempi ja juoksuvoimaisempi. Kaikki merkit viittaavat siihen, että hän on parempi pelaaja kuin mitä oli viime vuonna, päävalmentaja Toni Korkeakunnas sanoo FC Lahden verkkosivuilla.

- Hänestä tulee olemaan paljon apua. Pavel on todellinen joukkuepelaaja, joka saa näyttämään asiat helpoilta ja kaverit vieressä paremmilta. Huippupelaajasta on kysymys, Korkeakunnas muistuttaa.

Myös Osipov itse on tyytyväinen, kun kädessä on sopimus ensi kaudesta.

- Olen iloinen, että minulla on mahdollisuus viettää ainakin yksi vuosi lisää FC Lahdessa. Joukkue on mielestäni loistava ja olen lisäksi todella iloinen mahdollisuudesta pelata Eurooppa-liigaa, hän suitsuttaa.

FC lahdella 13 sopimuspelaajaa

Osipov tunnustaa, että hän seurasi hermostuneena ja jännittyneenä FC Lahden dramaattista loppukautta, joka vei lopulta eurokentille. Hän onkin asettanut kovat tavoitteet tulevalle vuodelle.

- Ensinnäkin haluan voittaa Veikkausliigan. Henkilökohtaisesti haluan mitä kuka tahansa pelaaja eli tehdä maaleja ja syöttää niitä. Tietenkin yritän myös ilahduttaa faneja. Siitä kaikki voivat olla varmoja, että tulen tekemään parhaani, Osipov vakuuttaa.

Osipovin sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 13 sopimuspelaajaa.

Juha Hölttä
juha.holtta@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Jalkapallo

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X