Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

Kuusysin B-tytöt venyttivät urakalla maaliverkkoja - Reippaan B-pojat säilyivät 1. divisioonassa

Kun valtakunnalliset jalkapallosarjat viettävät ansaittua kesätaukoa, on aika tehdä lahtelaisjoukkueiden välitilinpäätös.

Kuusysin B-tytöt pelasivat todella vahvan kevätkauden 1. divisioonassa. Lahtelaistytöt voittivat 11 ottelustaan peräti yhdeksän. Lukuisten kolmen pisteen pottien jatkoksi tuli kaksi tappiota.

27 pisteellä irtosi lohkon kolmospaikka. Edelle kiilasivat PU-62 sekä KJP. Kuusysi mätti kamppailuissaan komeat 38 maalia.

Hyökkääjä Wilma Puurttinen latoi uskomattomat 16 maalia. Muita maalareita olivat Silja Tuominen (7), Maija Meronen (5) ja Jutta Multanen (5).

B-poikien 1. divisioonassa lahtelaisjoukkueet olivat peräkkäisillä sijoilla. Reipas keräsi 13 pistettä ja yli juuri putoamisviivan yläpuolelle sijalle yhdeksän. Kuusysin kakkosjoukkue oli kymmenes saalistaen seitsemän pistettä. Näin ollen Kuusysi pelaa syyskaudella Kakkosessa.

Kyykän maaliahnein pelaaja oli Aki Kemppi, joka viimeisteli viisi osumaa. Reippaan tehokkain pelimies oli Veeti Floor (7).

Vaikka Kuusysin A-nuorten kevätkausi sujui vähintäänkin tyydyttävästi, jäi kahdesta viimeisestä ottelusta karvas maku suuhun. Lahtelaiset taipuivat niin FC Viikingeille (4-2) kuin JäPSillekin (1-3).

Syyskierros starttaa heinäkuun lopussa. Kuusysin hahmo oli Ilmari Lehtinen, joka paukutti viisi maalia.

Kuusysin naisilla vaikeaa

Kuusysin naisten kevätkausi jalkapallon Kakkosessa päättyi hieman alakuloisissa tunnelmissa.

Kuusysi kärsi lohkon kakkoselle NJS:lle murskatappion 7-2. Pahiten lahtelaisia kuritti Cynthia Uwak, joka täräytti viisi maalia Kyykän reppuun. Kevätkauden viimeinen kotiottelua sujui myös heikosti, kun FC Viikingit haki mastojen juurelta puhtaan 5-0-voiton.

Kuusysi lähtee syksyn koitoksiin sijalta viisi. Eeva Veijola on iskenyt viisi osumaa.

Reipas hiipumassa

Lahden Reippaan ote Kolmosen kärkipäähän alkaa lipsua pahasti. Viirupaitojen pelaaminen on ollut liian ailahtelevaista. Joukkue on mättänyt 11 kamppailussa peräti 34 maalia. Omaan päähän on mennyt vaivaiset 13 osumaa. Vaikka maaliero onkin sangen hulppea, ei se ole konkretisoitunut pisteiden määrässä.

Reipas majailee taulukossa sijalla neljä. Lahtelaiset ovat keränneet 19 pistettä, kun sarjakärki NJS on saalistanut kymmenen pistettä enemmän. Väliin mahtuvat vielä LPS (28 pistettä) ja FC Kontu (23 pistettä).

Reippaan maaliseppoina ovat kunnostautuneet muun muassa Anton Nieminen (6) ja Miikka Juven (4).

Eerikki Lyytikäinen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X