Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahti valmistautunut pelaamaan koko kauden Hiihtostadionilla - ”Kisapuiston alusta valmiina pelattavaksi kesäkuun lopussa”

Kisapuiston jalkapallokentän kunnostustyöt aloitettiin viime syksynä. Pelialustan odotetaan valmistuvan kesäkuun lopulla. Kuva: Arkisto/Katja Luoma

Lahden Kisapuiston jalkapallostadionin pohjustustyöt aloitettiin viime syksynä. FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkasen mukaan Lahden kaupungin liikuntatoimi on ajoittanut tekonurmialustan valmistumisen keskikesälle. Katsomoiden ja muiden fasiliteettien valmistumisesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.

- Alusta on valmiina pelattavaksi kesäkuun lopussa. Se on Lahden kaupungin päätöksentekoprosessin mukaista, miten tämä projekti kokonaisuudessaan etenee. Epäilemättä vaalit ovat vaikuttaneet, että tällä hetkellä asiaa ei ole pystytty käymään läpi sen isommin, totesi Honkanen Radio Voiman haastattelussa ja uskoi, että kuntavaalitulosta seurannut valtuustorakenteen muutos ei vaikuta Kisapuistoa koskeviin päätöksiin.

- Jalkapallolla on merkittävä asema Lahdessa. Olemme suurin lasten ja nuorten liikuttaja. Se on varmasti hyvin kaikkien puolueiden tiedossa, mikä merkitys olosuhteiden kehittämisellä on. Toivotaan, että asia menee positiivisesti eteenpäin, koska Kisapuisto on jopa Suomen kaunein stadion ja aivan kaupungin sydämessä. Sen kehittäminen on kaupungin etujen mukaista ilman muuta.

"Tavoittelemme vajaata 2500 katsojaa eli selkeää nousua viime kauteen"

FC Lahden ottelutapahtumasuunnittelussa vallitseva tilanne huomioitiin jo hyvissä ajoin talvella. Kisapuiston keskeneräisen päätöksentekoprosessin vuoksi Kuhnurien kotiottelut aloitetaan ja suurella todennäköisyydellä myös lopetetaan Lahden Hiihtostadionilla.

- Teemme ratkaisut pelialustasta sillä perusteella, mikä on Kisapuiston kehittämisen kokonaisuus. Tällä hetkellä olemme varautuneet pelaamaan tämän kauden Lahden stadionilla, vahvisti Honkanen.

Ottelutapahtumia on pyritty kehittämään entisestään ja erityisesti markkinointiin on satsattu. Uusilla yhteistyökumppaneilla ja myyntituotteilla halutaan lisätä yleisön viihtyvyyttä ja parantaa asiakaspalvelua. Viime kauden 17 kotipelin yleisökeskiarvoksi muodostui 2052 katsojaa ottelua kohti.

- Tälle kaudella tavoittelemme vajaata 2500 katsojaa eli selkeää nousua viime kauteen. Yksi tärkeimmistä asioista on, että meillä on kilpailukykyinen joukkue. Siitä emme pääse mihinkään ja joukkueen rakentaminen on tehty todella huolella. Meillä on hienoja persoonia ja upeita pelaajia. Joukkue on hyvä miksaus lahtelaista kehitystyötä ja sopivassa määrin ulkopuolelta tulleita pelaajia, luettelee luottavaisin mielin reilun parin viikon päästä pelattavaa JJK-kotiavausta suuntaava FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen.

Kuuntele FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkasen haastattelu Radio Voiman verkkosivuilta.

HIFK – FC Lahti maanantaina 24.4. kello 18.30 Helsingissä

FC Lahti – JJK lauantaina 29.4. kello 16.00 Lahden Hiihtostadionilla

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@radiovoima.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X