Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Jalkapallo

FC Lahden vieraskirous jatkuu: "Vaikeaa se on takaa-ajoasemassa ketä vastaan tahansa"

FC Lahden kapteeni Mikko Hauhia kaipasi päättäväisyyttä ja suoraviivaisuutta joukkueensa maalintekoon. Kuva: Lehtikuva/Mikko Stig

FC Lahti ei onnistunut vieläkään nappaamaan kauden ensimmäistä vierasvoittoaan. Lauantai-iltapäivän ja samalla kuluvan kesän 11. reissupelistä tuloksena oli 1-1-tasapeli sarjajumbo PK-35 Vantaan vieraana.

Isäntien johto-osuman laukoi hyökkääjä Kevin Mombilo, kun kamppailua oli pelattu reilu puoli tuntia. Lahtelaisten tasoituksesta vastasi Pietarin Zenitistä loppukauden mittaisella lainasopimuksella Kuhnureihin hankittu maalivahti Aleksandr Vasjutin. Venäläistorjujan tyylikäs puskumaali syntyi juuri ennen lisäajan umpeutumista.

- Noustiin loppuhetkillä tasoihin ja siihen voi olla tyytyväinen, mutta ei siihen, että olimme tappioasemassa. Vaikeaa se on takaa-ajoasemassa ketä vastaan tahansa. Onneksi kuitenkin saimme sen maalin, puhisi lahtelaisten kapteeni Mikko Hauhia Ruutu+:n haastattelussa kamppailun jälkeen.

Vieraat hallitsivat erityisesti avausjakson kenttätapahtumia, mutta viimeistely-yritykset jäivät ponnettomiksi. Toisella jaksolla lähimpänä maalintekoa oli itse Hauhia.

- Ensimmäisen puoliajan ensimmäisen puolen tunnin hallinnan aikana olisi pitänyt olla tehokkaampi ja tehdä 1-2 maalia, eikä sen sijaan päästää vastustajaa tekemään yhtä. Turha sitä on enää jossitella. Pitää olla vain päättäväisempi ja suoraviivaisempi siellä viimeisellä kolmanneksella, päätti pettyneen oloinen kippari.

FC Lahti – FC Inter sunnuntaina 21.8. kello 18.30 Lahden stadionilla

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi